Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyiért és hol lehetne...

Mennyiért és hol lehetne megfizethető áron szobát bérelni az első alkalomhoz Budapesten?

Figyelt kérdés

Egyikünknél se biztos, h összejöhetne, ezért jó lenne vmi romantikus hely az elsőhöz, persze nem egy koleszszobára gondoltunk. :)

Előre is köszi.

2013. okt. 27. 08:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi, mondjuk az ott van a belvárosban, egész jó helyen, sztem ennél olcsóbbat simán találok vhol kintebb.
2013. okt. 27. 09:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Ennél olcsóbbat, ami igényesebb mint egy kolesz szoba?

Te egy másik bolygóról jöttél, ugye?

2013. okt. 27. 10:13
 13/21 anonim ***** válasza:

kb3óra a minimum mert bekészítenek törölközőt, lepedőt stb.. kb 3500-4000 ez

egyébként ilyenkor ne a gyk használd hanem a google-t mert ha beírod h "szoba pár órára" akkor lesz találat bőven!

2013. okt. 27. 10:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Utolsó is köszi, meg mindenki, igazad van ezzel a google-val, én is ezt szoktam javasolni, de nem tudom miért, most én is hülye voltam, s nem tudom milyen indíttatásból, de ide jöttem.

Sztem van olcsóbb, de ha nem, akkor megoldjuk vhol ismerősnél, otthon, nem hiszem, h ez lesz a legnagyobb problémánk így utólag rádöbbenve, de ha mégis, akkor ez van, megyünk 3-4-ért. :)

2013. okt. 27. 10:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy a Namekról jöttem, ott mindenki kufircolt ott, ahol akart, nem volt bérleti díj sehol. :D
2013. okt. 27. 10:59
 16/21 anonim válasza:
Blahán castroom hotel 6000,- délután 2től másnap reggel 11ig tiétek a szoba. Igényes, fürdővel, jó ágyakkal. Pár hónapja tesztelve.
2013. okt. 27. 11:05
 17/21 A kérdező kommentje:

Na, azért csak nem rossz, h írtam, ilyen jó dolgokat megtudok, ez pl. tetszik nagyon ez a Blahás, s jó helyen is van, még sietnem sem kell.

Jól telt ott az éjszaka?

2013. okt. 27. 11:12
 18/21 anonim válasza:
(Blahás) Jó volt nagyon, teljesen korrektek a recepciósok is, modernül meg van csinálva az egész. Csak ajánlani tudom :)
2013. okt. 27. 18:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Na, akadt egy reklámember. :DDD

Köszi szépen, ha nem találunk mást, megnézzük, de, ha nem lesz olyan jó, felkereslek, s szétrúgom a hátsód. :DDDDDD

Nagyon komoly fenyegetés, mi? :)

2013. okt. 27. 19:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell mindenen spórolni.

booking.com on szoktak last minute akciók lenni, 4 csillagos hotelt el lehet kapni 15-20 ért 1 napra.

Egyszer vagy szűz basz.od add meg a módját.

Csak semmit se igyatok egyetek, ki volt rakva egy szentkirályi megittam márcsak a víz ajándék, hét 3 euro lett.

2013. okt. 27. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!