Mennyiért és hol lehetne megfizethető áron szobát bérelni az első alkalomhoz Budapesten?
Egyikünknél se biztos, h összejöhetne, ezért jó lenne vmi romantikus hely az elsőhöz, persze nem egy koleszszobára gondoltunk. :)
Előre is köszi.
Ennél olcsóbbat, ami igényesebb mint egy kolesz szoba?
Te egy másik bolygóról jöttél, ugye?
kb3óra a minimum mert bekészítenek törölközőt, lepedőt stb.. kb 3500-4000 ez
egyébként ilyenkor ne a gyk használd hanem a google-t mert ha beírod h "szoba pár órára" akkor lesz találat bőven!
Utolsó is köszi, meg mindenki, igazad van ezzel a google-val, én is ezt szoktam javasolni, de nem tudom miért, most én is hülye voltam, s nem tudom milyen indíttatásból, de ide jöttem.
Sztem van olcsóbb, de ha nem, akkor megoldjuk vhol ismerősnél, otthon, nem hiszem, h ez lesz a legnagyobb problémánk így utólag rádöbbenve, de ha mégis, akkor ez van, megyünk 3-4-ért. :)
Na, azért csak nem rossz, h írtam, ilyen jó dolgokat megtudok, ez pl. tetszik nagyon ez a Blahás, s jó helyen is van, még sietnem sem kell.
Jól telt ott az éjszaka?
Na, akadt egy reklámember. :DDD
Köszi szépen, ha nem találunk mást, megnézzük, de, ha nem lesz olyan jó, felkereslek, s szétrúgom a hátsód. :DDDDDD
Nagyon komoly fenyegetés, mi? :)
Nem értem miért kell mindenen spórolni.
booking.com on szoktak last minute akciók lenni, 4 csillagos hotelt el lehet kapni 15-20 ért 1 napra.
Egyszer vagy szűz basz.od add meg a módját.
Csak semmit se igyatok egyetek, ki volt rakva egy szentkirályi megittam márcsak a víz ajándék, hét 3 euro lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!