Szűz vagyok, a barátom már nem. Még nem vagyunk együtt régóta, de biztos lesznek elvárásai. Hogy kéne kezelni a helyzetet? (17L)
Még nem beszéltünk erről, mert még tényleg nem vagyunk együtt régóta, de tudom, hogy nem szűz én viszont igen. Ráadául nagyon gátlásos is vagyok. Nem akarom elrontani ezt, de nem akarom, hogy rossz legyen neki vagy mittudomén. Szóval tanácstalan vagyok. Hgy lehet JÓL kezelni ezt a helyzetet?
(Ő is 17 éves.)
Milyen baromság,ez első? Takarodj már.
A szexualitás egy kapcsolat alappillére.
Kérdező,ne dobd oda magad csak hogy neki jó legyen.Ha érzed hogy szereted és kívánod és ő sem erőlteti akkor feküdj le vele.
De ha éveket akarsz várni akkor neked még nem való kapcsolat.
Semmi extrán nem kell kezelned a helyzetet!!!
Csak abba menj bele, amit akarsz. Ne engedj semmit, ha nem tetszik! Védekezzetek! Egyébként az ő dolga az is, hogy ellazítson, hogy ne félj mellette ezektől a dolgoktól. Ha ez nem megy, akkor nem ő a te embered. De akkor amúgy ne is tartsd magad mellett! Ne várjon rád hónapokig, ha te érzed, hogy nem fogsz vele szexelni!
Tapasztalatlan vagy, gondolom ettől is félsz. Ha arra kerül a sor, majd tőle kérdezd meg, hogy mi esne neki jól! Amellett persze, hogy kísérletezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!