Hogyan tálaljam anyumnak, hogy nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és neki van egy olyan 'gondolata', hogy 16 éves korig minimum szűznek kell maradni... Én úgy érzem, hogy eléggé átgondoltam és úgy feküdtem le a barátommal. Nem bántam meg. Viszont fogalmam sincs, hogy ezt hogyan mondjam el neki...Az a helyzet, hogy még 14 évesen vesztettem el és azóta már van új barátom és félek, hogy őt okolná vagy eltiltana tőle... Utálja ezt a témát, nem is lehet vele beszélni túl sokat róla, nem is ő világosított fel szóval bonyolult... Mielőtt még olyanokat válaszolnátok, hogy nem voltam meggondolt, meg hogy 'divatból' feküdtem le anno a barátommal, szólok, hogy nem, az ilyen kommentekből köszönöm nem kérek, van elég bajom így is.2009. nov. 12. 17:04
11/11 anonim válasza:
mondjuk töltsetek eggyüt egy csajos estét sok kacagással meg ijenek és a,ikor a legjobban kacag akkor bökd oda neki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!