Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A Barátnőm mondta-Jó. Én...

A Barátnőm mondta-Jó. Én pedig megijedtem?

Figyelt kérdés
Tegnap este a barátnőmnél aludtam és 16 vagyok ő pedig 17.Azt mondta ha gondolom kipróbálhatjuk.(Szűz vagyok,nagyon szeretem,volt már más dolgom a sexen kivül.
2009. nov. 11. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
08:18- természetesen nem egy numera miatt akartam megölni magam. De az a helyzet, amibe a visszautasítás után kerültem, olyan irányba formálta a viselkedésemet, ami az emberi kapcsolataim rovására ment... A különbség, hogy én 10 éves voltam, mikor egy idősebb csaj k*rni akart velem, és komolyan gondolta. Még most is ismerjük egymást, csak már utáljuk egymást, legalábbis én őt :S
2009. nov. 12. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Így azért már érthetőbb...

jelenteni kell a rendőrségen!!!

És ha még több kisfiút molesztál?!!!

Roh@dék qrv@.

volt vagy 16?

Azért nincs annyira gáz ugye, hogy nem akarsz ismerkedni lányokkal?

2009. nov. 12. 15:33
 13/18 anonim ***** válasza:
ő 11 éves volt. De elég nagy qrva, 10 évesen vesztette el a szüzességét, és még csak nem is etnikum...
2009. nov. 12. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:

És amit kifelejtettem:

"Azért nincs annyira gáz ugye, hogy nem akarsz ismerkedni lányokkal?"

Igazából ők nem akarnak velem. Mivel ez a csaj eléggé qrvás volt, azt szoktam meg, hogy majd jönnek a csajok, nekem meg semmit nem kell csinálnom. Illetve tudtam, hogy ez nem így működik, de azt hittem, hogy ez rám nem vonatkozik :S ezért olyan szar, mivel most nem tudok ismerkedni, mivel úgy kezelek minden lányt, mintha k*rvák lennének, meg amúgy sem vagyok egy adonisz. Mióta az a csaj átment egy másik suliba még egy lány kezét sem fogtam meg, aminek már 4 éve :/

2009. nov. 12. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
ne a külsőt nézd, ismerj meg egy csajt, pár séta meg minden, aztan lehet ugy bejön. sok pasinál ez a gond, h csak a külsőre mennek. és ez a hiba.
2009. nov. 12. 21:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziaztok ittvagyok nagyon köszönöm mindenki írását bár a vége egy másik téma felé húzott:DThx mindenki tegnap megvolt a barátnömmel:)
2009. nov. 13. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
AZ A KÉRDÉS HOGY: ÉN PEDIG MEGILYEDTEM? HÁT HONNAN TUDJAM, HOGY MEGIJEDTÉL-E?
2009. nov. 14. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:

hallod haver első felkérésnél úgy megtömném mint húsvétkor a hurkát

ne tököljél baker majd ő lesz felül aztán tudja ő hogy hogyan jó neki csak az a gond hogy direkt nem úgy fogja csinálni hanem hogy neked jó legyen szóval ne aggódj hanem add meg neki amire vágyik ;)

2010. jan. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!