A fiúk ti tényleg nem szeretitek a szűz lányokat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 13:16
11/16 AkitLáttálÁlmodban válasza:
Most mi van? Akkor az elmélet szerint olyan lányt kell szeretnem amin átment 100 férfi már életében és már nem szűz vagy micsoda? Ez így ökörség.
12/16 anonim válasza:
Nem ez alapján ítélek meg valakit.
13/16 anonim válasza:
1 szűz puncinál semmi nem szorít jobban.... :)
14/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy szűz-e...
23/F
15/16 anonim válasza:
Nem részesítem előnyben, de emiatt nem is fogok dobni senkit. Ami a lényeg: legyen nyitott (nyilvánvalóan nem fekszünk le azonnal, de van egyéb lehetőségek is a kapcsolat elején, amitől azért minimum, hogy nem zárkózik el). Ami problémát jelenthet, hogy a szűz lánynak könnyen kinyílhat a szeme, rájöhet, hogy ő még élni akar, más srácokkal is le akar feküdni.
16/16 anonim válasza:
akit én szeretek, nem tudom, hogy szüz-e vagy sem.
a kora miatt persze mindenki azt mondaná, hogy biztos nem szüz, na meg csini is.
de van, aki 20 éves lány, helyes is, és szüz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!