A petting igen a szex meg nem? :O
Háth az van h 17 éves vagyok most már igazán túl szeretnék rajta lenni
és van egy 1 éves kapcsolatom csak pingeltünk eddig.. egyébként 19 éves a barátom , a múlt hétvégén együtt aludtunk kényeztettük kicsit egymást de nem igaz már kezdem unni h felkészülök mindig a dologra és mindig abbahagyja mikor oda érnénk h megtörténhetne :S
már beszéltünk róla de azzal indokolja h nem sietteti
pedig már tudomására adtam h akarom, mitévő legyek nem erőszakolhatom vele..
nem azt mondta nem az...
de tapasztalatom szerint sem az mivel egészen tapasztalt
és mindig ő írányítgat engem de már nem tudom mit kéne h higgyek, azért ritkán látok olyat h egy lány már vágyik rá és mégis visszautasítsák mondtam már beszéltünk erről csak tereli
Mi a baj ezzel? A mai emancipált világban egy férfi nem viselkedhet úgy, mint egy nő? :)
Ha neked nem ez kell, és nem alakul a helyzet, akkor keress mást!
Szerintem kicsit legyél erőszakosabb. Add a kezébe mikor oda kerül a sor és látod h megint kitérne akkor mielőtt még bármit szólhatna nyomj a kezébe egy gumit. Csábos mosoly, kívánós tekintet... Esetleg tedd hozzá h "használd", "itt az ideje", vagy valami frappáns nem nevetséges és közönséges dolgot. Ha így sem kap észbe akkor valami komoly gond van. Akkor ültesd le és beszéljetek, ha terel helyezd kilátásba a szakítást. De ne azért mert nem akar szeretkezni hanem mert nem őszinte. Lehet neki van valami gondja ,félelme amit le kellgyőznie, vagy inkább győznötök ketten együtt.
22/f
áh már csináltam ha szombaton nem lesz semmi komolyan szakítok vele nem azért mert csak az kell nekem
de azért jó lenne ezt nem elhúznom
Miért nem lehet leülni és megbeszélni, ha baj van?
Nyugodtan elvonultok, elmondod, hogy Neked most már "kell" a szex és szeretnél továbblépni. Döntsön, hogy mit akar és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!