Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri-e úgy elveszíteni így...

Megéri-e úgy elveszíteni így a szüzességet?

Figyelt kérdés

Adott egy srác. Kijelentette, hogy nem akar most komoly kapcsolatot. Minél többet beszéltünk, egyre nyíltabban kifejtette, hogy szexet akar. Amikor találkoztunk, nem kezdett ki velem úgy, nem erőszakoskodott. Most lesz a hétvégén a következő "randink". És lényegében megmondta, hogy le akar velem feküdni, nagyon szeretne engem. A srác igazából tetszik, de szűz vagyok. Nem érzek kényszert, hogy "nekem el kell veszteni, mert XY se szűz már", mert ezt pont letojom. Csak egyszerűen úgy érzem, képes lennék vele lefeküdni. Normális dolog ez? Mert szerintem nem. Nagyon figyelmes srác egyébként és mondta viszont, hogy azt nem szeretné, hogy megbánjam, szóval ha nem akarom, nem erőlteti, de ő szeretné. Mit tegyek? Elítélendő, ha úgy lefekszek vele, hogy 100%-ig biztos, hogy nem lesz belőle kapcsolat?

Nem szeretnék bunkózó válaszokat kapni, csak normálisakat. Lehet negatív véleményt is, elfogadom, hiszen ezért tettem ki a kérdést. Csak rendes stílusban legyetek szívesek. Nekem ez fontos...

Köszi!

18/L (és 26/F)

2013. okt. 16. 22:39
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
68%

SZia!

Én 17 évesen voltam így egy 27 éves sráccal, és akkor ott úgy döntöttem h megteszem, nem éreztem én sem semmi ilyen kényszert, hogy jó lenne már túlesni a dolgon, nem éreztem azt sem hogy le lennék maradva, de úgy voltam vele hogy 27 évesen már tuti tapasztalt, talán kevésbé fog fájni, inkább essünk túl rajta, hogy majd a szerelmemmel már élvezhessem a következő alkalmat. Így is lett, mert erre az éjszakára fél évre megismertem a páromat és így vele már fantasztikus volt :) A sráccal meg iszonyatosan fájt :D pedig tudta mit kell csinálni, de kb végig poénkodtuk az egészet, be sem fejezte, mert annyira fáj, véreztem is, szóval vicces éjszaka volt :) mai napig jó érzéssel gondolok vissza rá, egyáltalán nem rossz emlékként maradt meg bennem :) Hirtelen döntés volt, nem bántam meg. Nem tudom segített-e bármit is a döntésben, csak gondoltam elmesélem a kicsit hasonló sztorimat. Engem is vonzott a srác, de egyáltalán nem "komolyan" vagyis tudtam h úgysem lesz semmi, nem találkozunk utána többet (nyaraláson volt, nem is egy városban laktunk).

2013. okt. 16. 23:55
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Jó a dilemma. Kérdés, hogy te hogy viszonyulsz hozzá most. Mert az befolyással lehet, befolyással lesz az Utána időszakra is.

Nekem pl van több olyan haverom, barátom, akivel volt 1-2-több alkalmas szexuális együttlétünk, és egyikünk sem akart belőle többet, és ezért a szex csak még szorosabbra fűzte a barátságot, eltűntek a tabuk, nincs már egymás előtt miért szégyenlősködni, totál őszintén tudunk egymással beszélni akármiről. Meg egymás mellett pisilni a fűbe akár évek múltán is. :) :)

De ha szerelmes vagy, vagy szeretnél tőle többet, akkor igen, esélyes hogy rosszul fogod magad érezni utána.

Igazából a szüzességnek szerintem annyiban van jelentősége, hogy az egy olyan fordulópont, ami után megtörik a varázs. Vágysz valamire, kíváncsi vagy, milyen lesz, elképzeled ezerszer. Aztán megtörténik, és egy új szakasz kezdődik. Mint amikor megkapsz egy hőn áhított akármit - a beteljesülés maga nem annyira jó, mint az izgalom előtte. És az pl nem biztos, hogy az első alkalom élvezetes lesz számodra, szóval ezzel is érdemes számolni. De ha a sráccal még lesz néhány alkalom utána is, az egy fokkal jobb. Meg kell ismerni egymást ahhoz, hogy igazáén jó legyen a szex, főleg ha az egyik fél "kezdő".

Ezeket kell végiggondolnod. Kívánom hogy sikerüljön jól dönteni.

33/N

2013. okt. 17. 00:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fogom megérteni, hogy ha egy férfi őszintén megmondja a tényállást, akkor miért van az, hogy a nők még ennek ellenére is vívódnak? Hogy tudják ezt egyes férfiak csinálni? Tényleg érdekel. Mert más a fejére is állhat, akkor sem kell egy nőnek sem.

Egy ilyen k**pecér szűzlyukasztó kancsődör pedig magába bolondít egy szűz lányt.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Most mégis mi alapján akarsz majd dönteni? Mert van egy olyan érzésem, hogy már eldöntötted. De ha még nem is, akkor sem hiszem, hogy az itteni támogató és ellenző válaszok számának különbsége bármi hatással lenne majd a végkimenetelre.

Tényleg nem bunkóságból, hanem teljes ledöbbenésből mondom, a végén úgyis az fog majd a legnagyobb súllyal bírni, hogy az a kancsődör milyen feromonokat áraszt magából, vagy milyen ruházatban lesz, milyen lesz a frizurája, milyen az arcmimikája és mennyire érzed jól magad vele a randin. De ezek bármennyire is jó érzéseket keltenek benned, az éjszaka végére elmúlnak.

A kérdés már csak az, hogy a szüzességeddel együtt, vagy az megmarad. És lesz esélyed annak adni, aki valóban viszontszeret és megérdemli.

Az utolsó, élettörténettel válaszoló lányokat sem értem igazából. Nekik biztosan teljesen mindegy volt, hogy kivel veszítették el, akár egy vibrátor is lehetett volna a nyertes eszköz. De vajon a férfi, aki végül a párjuk lett mennyire örülhetett volna neki, hogy őt ajándékozta meg azzal, amit egy nő csak egyszer adhat egy kiválasztott férfinak az életben?

Mielőtt megint rámtámadnának az itteni nők, más az ha véletlenül rosszul választott valaki és félreismerte a párját emiatt a következőnél már nem szűz és más az, ha valaki tudatosan, szándékosan adja oda magát egy ilyen kis b**ógépnek.

2013. okt. 17. 02:08
 14/22 anonim válasza:
100%

ha lefekszel vele először sokkal jobban fogsz hozzá ragaszkodni kötődni! mint eddig és valószínű, hogy ez fájdalmas lesz számodra.

de ha úgy gondolod, hogy elviseled és még "szerencséd" is lesz mert tetszik mindkettőtöknek a dolog akkor lehet még megtörölközik benned párszor aztán meg talál magának olyat aki mellett szívesen fel is kelne reggel.. na akkor fog neked csak fájni igazán

azt tanuld meg, hogy mindegy kivel alszol el de az számít kivel ébredsz reggel, a leírtak alapján ő egyáltalán nem szívesen kelne fel melletted....

2013. okt. 17. 02:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
13/14 Időpont ma 02:08 <-- Vele tökéletesen egyet értek.
2013. okt. 17. 14:57
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Mindenki nagyon érthetően megfogalmazta a véleményét, elgondolkodtató volt mind egytől egyig. 13-as, te úgy érzem, mindent szépen összefoglaltál.

Amúgy szeretném tisztázni, hogy nem döntöttem el semmit, hogy szeretném-e vagy sem. És nem az alapján szeretnék értelemszerűen dönteni, hogy melyik mellett szól több érv. Csak kíváncsi voltam, kívülállóként ki hogy látja a dolgokat. Vagy netán egykor ugyanilyen helyzetben lévő hogy gondol vissza a dolgokra. Szóval valószínű, hogy úgyis a helyzet fogja adni valóban, hogy miként reagálok, mint múltkor is.

A ragaszkodástól tartok a legjobban igazából. Nem hiszem, hogy hiányozna az amúgy is zaklatott életemnek az, hogy elkezdek ragaszkodni egy olyan személyhez, akivel EGYÉRTELMŰ, hogy semmi komoly nem lesz. Nem akarok még azon is zsörtölődni, hogy ma még kellek neki, de holnap már mást fog SZERETNI és engem elfelejt, mint az ágy alá gurult golyót.

Igazából megértem azt a hozzáállást is, amit itt írtak is, hogy vele lefekszem, a "nehezén" vele leszek túl, így azzal, akit teljes szívemből szeretni fogok, már valóban csak élvezni fogom a szexet. DE! A kérdés tényleg az, hogy megérdemli-e, hogy pont vele legyen az első? Lehet, hogy fájdalmas lesz, meg mi egyéb, meg nem fogom 100%-osan élvezni, de mégis az igaz szerelmemmel leszek együtt, vagy pedig vele, aki egy hatalmas sötét folt az életemben? Erre egyértelmű választ tudok adni. Határozottan a "Nagy Ő-vel" a kevésbé élvezetest, mint egy számomra idegennel ugyanez.

Köszönöm tényleg a válaszaitokat, véleményeiteket, egyáltalán nem érzem bunkónak a hozzászólásaitokat. Ezzel felnyitjátok azért a szemem, és kezdek világosabban látni :) Köszönöm! Persze elhatározni úgysem lehet semmit, azt a helyzet fogja hozni. De semmiképp nem szeretném egyik döntésemet sem megbánni, az az egy biztos.

2013. okt. 17. 21:02
 17/22 szamo77db ***** válasza:
Sok mindent leírtak már itt neked. Én csak annyit tennék hozzá: bárki bármit javasol, a döntés a tiéd! Akárhogy alakul, nem mondhatod azt, hogy "igen, mert a GYK-n is azt mondták"! Nehéz döntés, de neked kell meghoznod!
2013. okt. 19. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak ne bánd meg
2013. okt. 26. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:
na volt valami?
2013. okt. 26. 19:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Hát mégsem találkoztunk, mert nem ért rá, közbejöttek halaszthatatlan dolgok :/ Úgy néz ki, hogy jövő héten tudunk találkozni valamikor. :S :)

Majd megírom, hogy ha találkozunk, és hogy mi volt :)

2013. okt. 26. 21:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!