A nők tényleg beleszeretnek abba, akivel elvesztik a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 23:24
21/26 anonim válasza:
20-as gondolom ez nekem szólt!
Köszi a bókot de 22 voltam mikor hozzámentem nem 15!
22/26 anonim válasza:
Jó esetben még az aktus előtt. De ez ma már naiv hozzáállás. :/
23/26 tevetke válasza:
Én pl úgy értem az extra szerepet, hogy nagyban befolyásolja az első élmény azt, hogy a későbbiekben milyen lesz, hogyan viszonyulsz a szexhez, a testiséghez... de ha valaki csak úgy spontán egy "akárkivel" fekszik össze elsőre, akkor nem sok extra szerepe/hatása lesz a későbbiekben. Rosszabb esetben meg negatívan is kihathat a későbbiekben a szexuális életére.
(16-os voltam)
24/26 anonim válasza:
egyfajta plusz kötődés kialakulhat a nő részéről főleg, de nem minden esetben és nem abban mutatkozik ki, hogy élete végégig vele marad, hanem, hogyha már a kapcsolat az utolsókat rúgja a nő egyed sokkal nehezebben tud elszakadni tőle, sok minden köti a kanhoz illetve a helyszínhez. a kapcsolat megszakadás után is szívesen tartja/ná a kapcsolatot illetve vágyakozik a dologra(főleg ha élmény dús volt a kapcsolat)
25/26 anonim válasza:
Olyat már hallottam, h a nő később visszatér ahhoz, akivel elveszítette. :)
26/26 anonim válasza:
Nem:) (és ezt tapasztalatból mondom:D)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!