Ez jó ha ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok.Barátommal tegnap eljutottunk addig, hogy 3 újját nagyon kicsit berakja. Az jó ha tágít, vagy annyira tág leszek nem fogok tudni majd szexnél átszakadni?2013. okt. 14. 16:28
2/8 anonim válasza:
pffff. mi van ma, mindenki kamuzik? ez most a divat?
3/8 anonim válasza:
tőlünk kérded, hogy neked jó-e?
te, az nem egy cipő ám, hogy sámfával tágítani kelljen
4/8 A kérdező kommentje:
én 16 ő 17. másfél éve járunk. mi ebben a hihetetlen?
2013. okt. 14. 16:33
5/8 anonim válasza:
Az hogy az olyanok mint ti megtalálják egymást :O
6/8 anonim válasza:
Értelmetlen és felesleges. Ha élvezed az előjátékot, ellazulsz és kívánod a szexet, akkor kellően tág és nedves leszel. Ha nem, akkor életed végéig dugdoshatja az ujját, akkor se lesztek előrébb.
7/8 A kérdező kommentje:
én csak attól tartok,hogy nem fogok tudni átszakadni.
2013. okt. 14. 18:19
8/8 vakondka válasza:
Mit jelent az hogy "nem fogok tudni átszakadni" ?
A szűzhártyádra gondolsz?
Olyan nincs hogy nem szakad át, hiszen nagyon vékony.
Inkább olyan van, hogy kicsit vérzik, vagy nagyon, de ez majd kiderül, ha megtörtént.
A tágításnak meg tényleg semmi értelme, hiszen a hüvelyben izmok vannak amik vagy összehúzódnak (pl ha ideges vagy, félsz) vagy kitágulnak és jól benedvesedsz ha megfelelően izgat a barátod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!