Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez most miért lehetett?

Ez most miért lehetett?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel még mindketten szüzek vagyunk, ezért sem akartam tul sokáig menni, meg még nem is nagyon beszéltünk a dologról, de legutóbb probálkoztam hogy meddig tudnék elmenni, és egészen betudtam nyulni a melltartojába és engedte hogy tapizzam és masszirozzam a melleit, bimboját..(tovább azért mégsem akartam menni igy elsöre utána) szerintetek ez most arra jel hogy ö már kész rá? vagy ezt hogy értsem? Egyáltalán nem zavarta a dolog, még élvezte is szerintem de szerintetek akkor mi legyen a következö lépés vagy ez mit jelenthetett? köszi :)

2013. okt. 12. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen több, mint valószínű nagyon élvezte. ok nőnek a melle az egyik erogén zónája. Azért hagyta mert szeret és bízik benned. Nem ajánlana erről többet beszélni vele késő esténként mikor meg jön a ''hiányzós'' esti időszak. És ott megbeszélitek , hogy mit szeretne stb. Vagy következő alkalomkor a melltartó helyett a bugyiba nyúlsz bele ugyan így. Ha tényleg szeret bízik benned meg úgy éri ez belefér hagyni fogja!:)
2013. okt. 12. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így hagyta akkor már benne van a dologba. Kezd el és ha nem akarja majd szól
2013. okt. 12. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk emberek vagytok elvileg, és tudni kéne KOMMUNIKÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amig nem tudod kinyitni a kicsi szád addig minek akarsz kefélni? nyomorék...
2013. okt. 12. 17:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon köszi az értelmes válaszod mert gondolom te ottvoltál és benne voltál az egész beszélgetésbe stb...te aztán nagyon tudhatod...Majd szerintem én tudom hogyan és mikor fogom vele megbeszélni ;) Te aztán nagyon értheted a helyzetet! "nyomorék"...
2013. okt. 12. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Édes kis drága angyalbögyörő...mi honnan a pikulából szedjük, hogy ő készen áll-e rá??? Ezért kéne megkérdezni, nyomikám..
2013. okt. 12. 17:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem hogy lehet-e erre az jel ami történt..Szövegértés látom megy...;)
2013. okt. 12. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Húú basszus, te most nagyon beégettél.....:((( :D
2013. okt. 12. 23:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Te nagy jampi lehetsz a valo életben öcsém :((
2013. okt. 13. 01:01
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha te mondod...
2013. okt. 13. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!