25 éves szűz lány vagyok, ez nagyon ciki hogy még nem voltam fiúval?
Az lenne ciki, ha azért jönnél össze fiúval, hogy túlegyél rajta.
Egy lánynál nem ciki, de egy fiúnál igen, mert olyan nyomorult, kicsorbult, majmoló világban élünk, hogy a 20 feletti fiúkat megvetik gondolván, hogy biztos nincs rendben velük valami, de lánynál ilyen gondok nem merülnek fel, mert a lánynál az dicsőség, fiúnál szégyen.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Majd leszel, ha találsz olyat, akivel szeretnél és ő is veled. No stress ;)
27/f
Attol fugg:
Ha szép vagy akkor fura.
Ha ronda vagy akkor jóhogy!
Egyetértek némelyik válasszal. Nem az a ciki, hogy szűz vagy. Az csak egy állapot.
A kérdés inkább az, hogy miért vagy szűz? Csak rajtad múlt ez a döntés (pl. hogy házasságig vársz, vagy az igazira vársz, stb.), vagy te már nem szeretnél szűz lenni, csak sosem sikerült még összejönnöd senkivel?
Ha azért vagy szűz, mert eddig még sohasem kelletél senkinek, az már ciki. De ezt is ki lehet bírni, csak ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!