Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk. Mik az elvarasaitok egy...

Fiuk. Mik az elvarasaitok egy olyan lannynal aki meg szuz (marmint elso szexkor)? Mert minden lany fel, hogy valamit elront meg ilyenek.

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha egy nő önszántából lefeküdne velem. Amúgy a pasik örülnek a szűz lányoknak, ajándék elvenni a szüzességet.
2009. nov. 9. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
hát nekem nem nagy az elvárásom egyáltalán nem kell olyan komolyra gondolni csak a lánynak legyen meg a mozgása és kész:D
2009. nov. 9. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bíztatni kell, segíteni neki, elrontani nem nagyon tud semmit. Inkább lazuljon el és adja át magát nekem, majd bevezetem én a jóba.
2009. nov. 9. 19:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Jo.de en pl. nagyon felek,hogy nem leszek eleg jo,nem felelek meg az elvarasainak vagy,hogy tobbet nem akar mert nah....
2009. nov. 9. 19:57
 5/10 Andrewka ***** válasza:

Annyi h ő is akarja és kívánja a szexet, a többi majd alakul

22/f

2009. nov. 9. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:)
2009. nov. 9. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Neked legalább nem a tested miatt kell aggódnod.. Csak annyi a dolgod, hogy ellazulsz és, hogy csináld ösztönösen.
2009. nov. 9. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért, de nekem 21 éves koromig csak szűz barátnőim voltak. 6 szűztelenítést végeztem, és örültem hogy nekem adta a szüzességét. Mit tudnál elrontani? semmit. A pasi uralkodik- Én mindig gyengéd voltam, ha fájt nagyon neki akkor mindig megálltunk stb. 30/f
2009. nov. 10. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

ez nem sportverseny. már sokan leírták előttem. :) a pasik állt. örülnek egy szűz lánynak, szal ne parázz, majd ő tudni fogja hogy, hogy hogyan, és kicsit irányít Téged. neked csak annyi a dolgod, hogy lazítasz.. (lehet h egy pohár pezsgő előtte jóttesz :) :P

2009. nov. 10. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Alap: ne akarj az elvárásoknak megfelelni. Nem árucikket árulsz, ami ha nem fele meg a vevőnek, visszaviszi vagy reklamál.

A szüzesség odaadása (nem elvesztése) ajándék (kellene hogy legyen). Sok normális pasinak az is, az enyémnek is az volt. Meg nekem is az övé. Ha ajándéknak tekint téged, nem fog csalódni csak mert nehezen megy az eleje. Az ajándékot tudni kell türelmesen kibontani. Aki ezt nem éri fel ésszel, annak a fiúnak ne add oda magad.

2009. nov. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!