Biztos jobb lesz az első után?
Figyelt kérdés
Rajta vagyok nagYon a témán már egy hete.és lehet az a baj azon eszen magam hogy fáj meg minden.2013. okt. 8. 11:22
2/4 kiskivancsi79 válasza:
Elobb utobb ugy is megtortenik de ha figyelmes a partnered, nem orias merettel rendelkezik meg szerintem az elso is kellemes lehet.
Nekem 2 szuz baratnom is volt mar es nagyon raereztek a dologra.
Utolsoval azotta is egyutt.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor reménykedem hogy jobb lesz
2013. okt. 8. 11:37
4/4 anonim válasza:
Igen, jobb lesz. De csak ha nem görcsölsz rá. Lehet, hogy mindig csak egy picivel jobb, de jobb lesz. DE eléggé kell kívánnod, eléggé nedvesnek kell lenned és előtte mindig tágítania kell. Ha ezek nem teljesülnek, pl. félsz és ezért nem kívánod eléggé, nem nedvesedsz be eléggé, akkor persze, hogy fáj. Síkosító legyen kéznél és figyeljetek oda egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!