Szerintetek gáz, amilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Kicsit zárkózott vagyok, de ha 1-2 nap alatt sokat beszélgetek egy emberrel, megnyílok előtte. Tehát eleinte zárkózott vagyok. Szűz vagyok még (14/L)és még nem volt barátom, én szépnek tartom magam, nem egoizmus, úgyse tudja senki ki vagyok, értelme se lenne. Mások is mondták. Még nem voltam részeg. A legjobb fiúbarátom, akinek elmondtam ezeket, és megkérdeztem, gáz-e, azt mondta, hogy ne hangoztassam és akkor nem az. Szerintetek?2013. okt. 3. 13:48
11/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ez a kérdés felmerült benned de mindenkivel előfordul. Hallgass rám és ne változz meg! :D
16/F
12/20 A kérdező kommentje:
16/f --> még egy kérdésem lenne. a fiúk jobban szeretik a magamfajta lányokat ezek szerint? az a fajta, ami az ellenkezője a fentieknek, akkor csak egy dologra jó? nem világos.
2013. okt. 3. 14:00
13/20 Tarnolf válasza:
"még egy kérdésem lenne. a fiúk jobban szeretik a magamfajta lányokat ezek szerint? az a fajta, ami az ellenkezője a fentieknek, akkor csak egy dologra jó?"
A normálisabb srácok (akik nem csak kefélni akarnak), jobban szeretik az olyan lányokat, mint te. :D Nekem is bejönnek az olyan lányok mint te. :D
Azok a csajok, akik meg már 14 évesen nem szüzek és isznak...hát igen, csak egy dologra jók, meg nem lehet az olyanokban megbízni. Bár ez csak az én véleményem.
14/20 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? kíváncsiságból :D
2013. okt. 3. 14:38
16/20 anonim válasza:
Az a gáz, ha ezt valaki gáznak gondolja, és titkolná! Erre inkább büszke lehetnél, nemhogy titkolnod kéne! Nyugodtan csak hangoztasd!
17/20 anonim válasza:
Előző vagyok. Írtad, hogy még nem voltál részeg. Ne is legyél! Nem lesz attól senki semmivel se több! Sőt, undorító a részeg ember! Akár fiú, akár lány!!!
18/20 anonim válasza:
Az attól függ kiknek akarsz megfelelni.Egy olyan bandában ahol mindenki vedel meg dug ott nem tudsz felvágni a szüzességeddel és az absztinenciáddal.39/F
19/20 199303 válasza:
nem gaz szerintem ez a normalis. :-) jo lenne ha tobb ilyen fiatal lenne, sajnos a mai veled egykorurol keves van akikrol ezek elmondhatok.
20/L
20/20 anonim válasza:
Szerintem minden pasi ien lányt szeretne maga mellé, ha ,,normális,, ha nem, közöttük én is. (18vok) és ha a barátod azt tanácsolta h nem lessz gáz ha nem hangoztatod az nem igazi barát ..:) szal igy jó ahogy csinálod, hajrá :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!