Hüvelygyűrű szüzen? Lent.
NEM NEM NEM és NEM.
miért ez a hatalmas fellángolás most a hüvelygyűrűre?!
Főleg szüzen...csak jelzem, hogy a doki fogja elvenni mikor felhelyezi neked, ez szinte biztos. ezkell?!
nembezsélve a fertőzésveszélyről, gombáról, stb nagyon nehéz tisztán tartani, kockázatos, és emeltt, még meg annyit sme véd mint a tabi, vagy a gumi.
huzzass gumit a pasiddal, durex extra sefet, azt ki nem bírja szaggatni!
Vagy kezdj tabizni.
van aki 15 éves kora óta szedi, már 35 és az égvilágoon kívül semmi baja sincs, sőt, 2 gyönyörű gyereke is van. nem íhzott el, nem volt hangulatváltozás semmi.
szal nemértem miért kell félni ennyire a tabitól...
higyjétek már el, ohgya hüvelygyűrű sz6r
egy elcseszett ötlet, ami tönkreteszi az egész hüvelyflórádat meg mindent.
annak találták ki, akik nebírják a tabit, és valamit mégiscsak kéne...
de mi a fenének kérdezed, ha már magadban ennyire elhatároztad?!
menj rakasd fel, és utánna majd jöhet ida a 100 kérdésed, ohgy mit hogy, meg mr megint gombás vagyok, meg megint fáj, megint szúr stb stb mit csinálj...
Szerintem is óvszerrel kezdj.
Én használtam hüvelygyűrűt és nem voltam elégedett. Ugyanolyan mellékhatások jöttek elő, mint a tablettánál: fertőzések, libidó csökkenése, hüvelyszárazság...és az egész kezdődik előlről. A legtöbb barátnőmnél szintén (kb 80%-nál). Úgyhogy én is visszatértem az óvszerhez.
A fiatal fiúk pedig olyan kanosak, hogy attól nem kell félned, hogy nem tudnak benne elélvezni.
Szia
Fikázzák itt a hüvely gyűrűt, pedig nagyon is jó!
Barátnőm nem akart tabit, a magasabb hormon tartalom miatt, így a Nuvar Ring-re esett a választás. 3 éve használjuk, soha semmilyen baj nem volt vele. Kényelmes, se ő, sem én nem érzem, hogy bent lenne. Soha semmilyen fertőzést, sem mást nem kapott. Úgyhogy szerintem, nagyon is jól véd!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!