Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak, hogy ne fájjon...

Mit csináljak, hogy ne fájjon mikor a barátom ujjaz?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még,nem csináltunk ilyet túl gyakran eddig.Óvatos,fokozatosan csinálja de két ujjal egyszerűen fáj.Elég nedves szoktam lenni szerintem,a síkosító nem segítene,ugye?
2013. szept. 21. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán nőj fel!
2013. szept. 21. 14:37
 2/6 anonim válasza:
Nem vagy még érett a szexre és nem tudsz ellazulni sem. Próbálj minél nagyobb terpeszt csinálni, talán az segíthet vagy igyál meg előtte pár felest!
2013. szept. 21. 15:56
 3/6 anonim válasza:
ne csináljátok ez tök egyszerű amúgy hány éves vagy ???
2013. szept. 25. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző válaszolók, a kis hölgy ott írta a kérdése alatt, hogy még NEM szexelnek, és hogy nem is csináltak ilyet túl gyakran, szóval nem kellene egyből a torkának esni, hanem inkább értelmesen válaszolni a kérdésére.

Szerintem csak próbálj meg jobban ellazulni, nem kell egyből külső segítséghez fordulni (gondolok itt a síkosítóra). Ha két újjal fáj, akkor csak eggyel próbálkozzatok először. Adjatok időt magatoknak, aztán majd rendben lesz minden :)

2013. szept. 25. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a túrómak erölteti a 2 ujját?

Örüljetek, hogy csak egy fér be!

Mindkettőtöknek jobb lesz majd az együttlét, ha szükebb vagy!

2013. szept. 25. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Én az ujjazást sem erőltetném még. A csikló izgatása is kiválthat orgazmust, talán könnyebben is, és ha kellemes élményt tapasztalsz, akkor már valószínűleg a többit is jobban fogod élvezni. Fő a fokozatosság! :)

Először ismerd meg a saját tested, maszturbálj, simogasd magad, tapasztald meg, hogy mi jó neked, aztán menjetek közös játékba, akkor már magabiztosabb is és így lazább is leszel. Ne siessetek el semmit, bár látom, már elég régi a kérdés. :)

Próbálj ellazulni, fantáziálni közben.

2014. ápr. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!