23 vagy annal idosebb ferfiak, akiknek meg soha nem volt kapcsolatuk. Ti hogyam birjatok, baratno nelkul? En azt hiszem mar becsavarodtam es pszichopata gondolataim vannak.
Sajnos több tényező is kedvezőtlen számomra. Egyrészt a férfiak/nők aránya. Külső genetikai adottságok: alacsonyság.
Sokan cigánynak néznek, bár nem vagyok az és a szüleim se. Biztos vagyok benne, hogy ez sokakat eltántorít, mivel a nők 90% gyereket akar (én semmi esetre sem). A pénzhez csak egy kis ész és "pofa" kell. A fogyáshoz meg egy kis akarat. Egyébként mindkét dologban jól állok.
Több ismerősömnek se - akik jóval szerencsésebbek külsőre - volt még soha barátnőjük, pedig már 26-27 évesek.
Szerintem a nők egyszerűen képtelenek elhelyezni magukat a párkapcsolati "piacon". Mindenkinek - még a legcsúnyábbnak is - a helyes, magas, szőke szépfiúk kellenek. Inkább kivárnak és beállnak 26.-nak, minthogy egy "magamfajtával" vesződjenek. Nem is inkább pasit keresnek, hanem genetikai adottságokat, hogy a gyerekeik majd a legjobb géneket örökölhessék. És talán ez logikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!