Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik szűzként, barátnők...

Akik szűzként, barátnők nélkül haltak meg, azok hogyan oldották meg, hogy bolonduljanak bele?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 13:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kiverték
2013. szept. 10. 13:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem hiányzik egy "ne" szócska a kérdésből?
2013. szept. 10. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha már meghaltak, akkor nem mindegy nekik?
2013. szept. 10. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
pont mint akik egyedül haltak meg sok nő után
2013. szept. 10. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt nemi vágyuk. Van ilyen.
2013. szept. 10. 14:00
 6/15 anonim válasza:
apáca vagy?
2013. szept. 10. 14:01
 7/15 anonim ***** válasza:
halottakat kérdezd.
2013. szept. 10. 14:02
 8/15 anonim válasza:
Azoktól szeretnék választ, akik már meghaltak? Sok mindent láttam ezen az oldalon, de ilyet még nem. :D
2013. szept. 10. 14:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözletem a 21. század polgárainak!

Én időszámításunk előtt éltem Kleopátra birodalmában. Egészen pici korban kiheréltek így nem éreztem szexuális késztetést és vágyat az ellenkező nem iránt. Ez nem mentett meg attól, hogy Cézár párszor ne küldje be hátulról a lompost, de ez is kellemetlen élmény volt.

Az élet apró örömeinek hódoltam. Megfürödtem a Nílusban, rajzoltam a homokban, jókat lakomáztam abból, amit az uralkodóosztály meghagyott és örültem, hogy a gyengeségem és nőiességem miatt nekem nem kell piramisokat építenem.

Én így vészeltem át, de most már távoznom kell vissza a lelkek birodalmába, mert a kollégái nagyon furcsán néznek erre a kedves, barátságos, kerek fejű irodai alkalmazottra, akit megszálltam arra az időre, amíg megírattam vele ezt a választ.

2013. szept. 10. 14:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Heló!

Nos, nem tudom, mennyi idős vagy, de tegyük fel, hogy kb. 20. Ez esetben úgy 5-6 évtized múlva magad is meg tudod majd válaszolni a kérdést. Várjuk a választ!

2013. szept. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!