Akik szűzként, barátnők nélkül haltak meg, azok hogyan oldották meg, hogy bolonduljanak bele?
Üdvözletem a 21. század polgárainak!
Én időszámításunk előtt éltem Kleopátra birodalmában. Egészen pici korban kiheréltek így nem éreztem szexuális késztetést és vágyat az ellenkező nem iránt. Ez nem mentett meg attól, hogy Cézár párszor ne küldje be hátulról a lompost, de ez is kellemetlen élmény volt.
Az élet apró örömeinek hódoltam. Megfürödtem a Nílusban, rajzoltam a homokban, jókat lakomáztam abból, amit az uralkodóosztály meghagyott és örültem, hogy a gyengeségem és nőiességem miatt nekem nem kell piramisokat építenem.
Én így vészeltem át, de most már távoznom kell vissza a lelkek birodalmába, mert a kollégái nagyon furcsán néznek erre a kedves, barátságos, kerek fejű irodai alkalmazottra, akit megszálltam arra az időre, amíg megírattam vele ezt a választ.
Heló!
Nos, nem tudom, mennyi idős vagy, de tegyük fel, hogy kb. 20. Ez esetben úgy 5-6 évtized múlva magad is meg tudod majd válaszolni a kérdést. Várjuk a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!