Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 vagyok és a fitymámon nem...

15 vagyok és a fitymámon nem szakadt fel a bőr. Olvastam már olyat is hogy valaki körömcsipesszel elvágta 2-3 nap alatt begyógyult, húzom húzom nem szakad el. Orvoshoz meg nem szeretnék menni ennyi évesen mert szerintem ciki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vágjam el körömcsipesszel? Vagy majd szex közbe elszakad ha gumit húzok fel?

A lány nem fog otthagyni mert nem szakadt fel?

2009. nov. 2. 14:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
18:47 Most muszály volt leírni?Ez nekem fájt!ÁÁÁÁÁ!!!
2009. nov. 2. 21:15
 12/15 anonim válasza:

ez miii???valki rendesn magyarázza el lécci,,mert kezdek megijedni:(

áááá

13/F

2009. nov. 2. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:

1. le van tapadva a fityma a makkodra? kiskorod óta vagy csak nem mostad rendesen? mindegy elmész orvoshoz kicsit beigazítja a körmével és aztán felrántja. testvéremnek legrosszabb élménye egész életében:)

2. szűk a fitymád és nem tudod felhúzni. bár ha nem tudod felhúzni akkor az bizony le is van tapadva, csak akkor még a fitymádat is levágják. az egészet vagy csak az elején a fitymagyűrűdet...

mindegy nem ciki vele orvoshoz menni és inkább menny el. belevágnál a csipesszel azt hiszem kicsit megijednél a vérző pömpidtől. ekkora hülyeséget...

2009. nov. 3. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha orvoshoz mész vele, mint hogy magadnak valami fertőzést is belevigyél,a körömcsipesz nem igazán higénikus.
2009. nov. 3. 13:45
 15/15 anonim válasza:
mit akarsz te elszakítani ? XD
2010. dec. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!