Lányok! A ti további szexuális életeteket mennyire befolyásolta az első szex?
miben nyilvánult meg a ragaszkodásod?
köszi a válaszod!
Én azt mondanám semennyire.
Valszeg az befolyásolt, hogy természetesen első komoly kapcsolatban történt, nem lettem átverve, kihasználva, lesz.rva, de egyébként szerelmes se voltam a srácba és fájt is.
De nem volt rossz emlék, vagy ilyesmi.
A szex miatt nem ragaszkodtam jobban az exemhez.
Ami inkább meghatározó volt az első átverés, amikor kihasználtak szexuálisan, az nagyon nagy törés volt (gyanítom ha a szüzességem vesztem el így, sokkal jobban megvisel, pedig így se volt sétagalopp) és az első igazi szerelem és a vele való szex. Bár a kettő nem függött össze, mert ő valami elképesztő lepedőakrobata volt, de ezen felül is dobott rajta, hogy szerettem is.
22L
Szerintem ez nem csak a csajoknál és nem csak a szexet értve számít borzasztó módon. Egy bimbózó léleknek az első tapasztalat egy nagyon mély benyomás, amit később nehéz megváltoztatni. Ha odaégeted a krumplifőzeléket, amikor egy gyerek először kóstolja életében, jó eséllyel még felnőtt korában is menekülni fog előle.
Ha egy csajnak az első néhány szex rossz, akkor nagyon nehéz lesz vele megszerettetni a szexuális életet, mert az első képzettársítások nagyon-nagyon sokáig kísérteni fogják, és ezeket kemény munka felülírni. Futólag ismerek olyan csajt is, akinek az első nagy szerelme folyton bántotta, megalázta a csajt, a nő pedig azóta is csak úgy tudja élvezni a szexet, ha fájdalmat okoznak neki közben.
Na most ezek nem azt jelentik, hogy a legelső szex mindent eldönt, hanem, hogy az első tapasztalatok és a hozzájuk társuló képzetek sokat nyomnak a latban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!