Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a szüzesség érték...

Szerintetek a szüzesség érték vagy állapot?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 17:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Oké, állítsuk szembe egymással a két tábort:

"A" versenyző, aki azért vár 18-20 éves koráig vagy tovább a szexszel, mert azt mondták neki, hogy a szüzesség érték és csak annak adja oda, akit nagyon szeret. Poligám beállítottságú, ezért nem fog semmit érezni mert genetikailag képtelen mélyebb érzelmeket érezni bárki iránt, emiatt gyakran váltogatja a partnereit, mert számára csak szexuális kielégülés az egész.

"B" versenyző, aki fiatal serdülő korában, mikor még NEM ALAKULT KI A SZEMÉLYISÉGE, EGYÉNISÉGE, elveszíti a szüzességét és mindenkivel összefekszik, rossz élményekkel gazdagodik és mire megtalálja a párját addigra már tele lesz mindenféle gátlásokkal és nem lesz már sosem olyan, mintha tiszta lappal kezdenék.

Melyikük járt rosszabbul? Az első "elvesztegetett" néhány évet. Még hosszú évtizedei lesznek "bepótolni".

A második viszont visszafordíthatatlan lelki sérüléseket szerezhetett azzal, hogy megdöngette őt valami állat egy szórakozóhelyen vagy túl korán kezdett el szexelni, mert a párja sürgette őt.

2013. szept. 6. 14:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
#11: Nem csak az általad említett két tábor létezik.
2013. szept. 6. 14:55
 13/29 Noydra ***** válasza:

A félreértések elkerülése végett, nem azt mondtam, hogy csak a nem szűz emberek nevezhetők embernek -.-

De 11es remélem tisztában vagy vele, hogy a 2 legszélsőségessebb esetet írtad le (majdnem).

Én arra gondoltam, hogy ezen az oldalon ide ír egy 25 körüli csaj, hogy szűz és hogy miért? Mindenki egyszerre elkezdi isteníteni, hogy milyen angyali lény, hogy nem volt még szexuális viszonya senkivel. Undorító. Látatlanul ráítélni valakire CSAK A SZÜZESSÉGE MEGLÉTE MIATT, hogy ő milyen üdítő kivétele ennek a szarszemétszar társadalomnak, ahol mindenki, mindenkivel, mindennap... csak emiatt.

Az eszébe sem jut senkinek sem, hogy lehet, hogy attól van, mert egy bunkó, selejt, igénytelen nő. Holott ez ugyanúgy lehetséges... naaamind1.

2013. szept. 7. 14:32
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az eszébe sem jut senkinek sem, hogy lehet, hogy attól van, mert egy bunkó, selejt, igénytelen nő. Holott ez ugyanúgy lehetséges... naaamind1."

Könyörgöm, mutass már nekem EGYETLEN olyan nőt, akinek nincs férfi, aki boldogan, örömmel és ingyen elvenné a szüzességét, legyen az a nő bármennyire igénytelen, bunkó vagy selejt.

Ha a saját ürülékében és hányásában fetreng és messziről bűzlik mint egy hajléktalan akkor valószínűleg nem, de ha már 365 napból azon az egy napon RENDESEN megfürdik, amelyikre el szeretné vetetni a szüzességét, férfiak ezrei fognak sorban állni érte. Ezért nincs 40 év alatti hajléktalan nő sem (kivéve koldusmaffia), de még felette is kevés.

Olyan társadalomban élünk, ahol a punci az Isten. Ezért állítható szinte 99.99999%-os bizonyossággal, hogy egy ide beíró, 20-on felüli szűz lány tényleg egy istennő.

Elhiszem, hogy mivel nő vagy nehéz ezt az érzést átérezned, de ha belegondolsz, legalább megértheted, hogy mennyivel sokkal magasabb lesz annak az értéke, akit rendszeresen ostromolnak és csak egy csettintés lenne neki pasit kapni és ENNEK ELLENÉRE őrizte meg magát annak, akinek végül odaadja a szüzességét.

2013. szept. 7. 15:10
 15/29 Noydra ***** válasza:

Hajj már megint :) Nem vagyok nő...

És de. Tudnék olyat mutatni.

Viszont ennél az istennőzésnél kevés szánalmasabb dolgot láttam ezen az oldalon. Pedig ez nagy szó :D

2013. szept. 7. 17:12
 16/29 anonim ***** válasza:

Bocs, a nevedből úgy tűnt, mintha nő lennél.

Szánalmas, vagy nem szánalmas én örülnék egy ilyen nőnek.

Ha pedig tudnál nekem ilyet mutatni, akkor mutass. Mert bizonyíték nélkül ezek csak üres szavak.

2013. szept. 7. 21:47
 17/29 Noydra ***** válasza:

Nem tudok mutatni konkrétan...

Elhiszem, hogy örülnél ilyennek, nem is ezzel van a baj.

De csak azért, mert egy csaj 20 felett szűz, ez... ez nem indok sem arra, hogy istennő, sem arra, hogy bármennyivel értékesebb legyen egy nem szűz lánynál.

2013. szept. 7. 22:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Előző válaszod: "És de. Tudnék olyat mutatni."

Utóbbi válaszod: "Nem tudok mutatni konkrétan..."

Erre most mégis mit vársz? Hogy komolyan vegyelek és nem csak okosnak akartál tűnni, de hülyeséget mondtál?

2013. szept. 7. 23:13
 19/29 Noydra ***** válasza:

Istenem.. Úgy értettem, hogy láttam már ilyet, de most konkrétan nem tudok sem képet, sem mást küldeni, MUTATNI, ami neked használható lenne. Érted? :D

Szó szerint értettem a mutatást...

2013. szept. 7. 23:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Én meg úgy értettem, hogy ha tudsz vagy ismersz ilyet, akkor azonnal küldd őket hozzám és én magam rácáfolok az elméletedre.
2013. szept. 7. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!