Amíg nem feküdtetek le a barátnőtökkel, ti is jártatok így, hogy kezeltétek? :D
Szeretem a barátnőmet.Ő szűz és én is,de szoktam maszturbálni. ;)
Nos, megcsókolom aztán olyan szenvedélyessé válik minden, volt,hogy levette közben a ruháit(melltartóig, bugyiig:) )
,de ugye megkért,hogy ne feküdjünk (még) le... ,amit tiszteletben tartok és nagyon értékelem és örülök,hogy idáig is elmegy velem, de egyszerűen közben ALIG bírok közben magammal,mit tegyek?
mindketten 18ak vagyunk
? nem értem a kérdést
elég problémás lenne, ha nem indulnál be a barátnőd majdnem meztelen testére
:)
élvezzétek ezt az időszakot, ennek is megvan a maga szépsége:) aztán majd milyen jó lesz, ha egyszer egymáséi lesztek.
itt maga a "küzdés" és az akarás-nem akarás adja a gyönyört,és ez így tök jó.
aha,értem
hát nekem jól esik:DDDD csak alig bírok magammal, de akkor a szerelem és a hormonok ellen nem lehet tenni
4es válaszoló szóba jöhet, felőlem akár egymáséi is lehetnék,de ha nem,akkor nem :)
köszönöm az eddigi válaszolóknak! :)
5ös válaszoló sokkal jobb érzés,mint amikor magamat kényeztetem:D
Szerintem ez a viselkedés a normális.Így megismerhetitek egymás testét és az hogy mégse történik meg a dolog,csak fokozza a vágyat.Persze pokolian kínzó dolog ez,hogy végül még se esik meg és ez biztos a barátnőd számára is az.:)
Ha úgy adódik kézzel elégítsétek ki egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!