Van esélyem? Próbálkozzak egyáltalán?
18 vagyok, fiú, és most fogok gólyatáborba menni, de még szűz vagyok. Nagyon szeretném már elveszíteni, és hát most jön pont a tábor, de lehet, hogy nem épp ez a legalkalmasabb, mert első alkalommal szinte senki sem jó. :S
Érdemes egyáltalán próbálkoznom, vagy mit csináljak? Még sosem csajoztam
Miért buktam volna? Buta sem vagyok, ha felvettek egyetemre
Pont, hogy mindenki idősebb lesz :D
Egyetemen, gólyatáborban sem fogsz csajozni.
19/F
1. commentelő te kib*szott nagy sügér vagy b*zdmeg tudod őt felvették vlmi egyetemre vagy főiskolába mert tudod ott is van gólyatábor b@romarcú;))
kérdező valamikor túl kell esni az első alkalmon ráadásul úgy is szinte mindenki részeg lesz szal nem nagyon fognak arra emlékezni h mit műveltél az ágyban;))
Igazából nem azért nem csajoztam, mert nem tudtam, fogalmam sincs, hogy tudnék-e, csak egyszerűen sosem jártam más társaságokba, csak mindig ugyan abba, gimi első osztálya óta nincsenek új ismerőseim igazából.
Most jött ki rajtam nemrég ez a fajta „fickós” viselkedésmód :D
#5 nekem is vannak lány barátaim, akik mondták, hogy kizárt, hogy lefeküdjenek valakivel a gólyatáborban, mert akkor milyen ri.ban.cok lesznek. :D „Bezzeg amikor egy fiú, akkor ő az ász” (és igen, itt én voltam a csúnya, rossz :D)
#6 XD Hát, ebből a nézőpontból még nem is néztem a dolgokat, ez most felvidított :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!