Fiúk, mikor veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 11:37
21/27 anonim válasza:
33 éves és szűz? Akkor szavam nem lehet 19 évesen szűzként :)
23/27 anonim válasza:
16
Ha szántam rá energiát mindig volt csajom. Pedig nem vagyok valami menő.
Ha volt csajom mindig volt szex.
23/f
25/27 anonim válasza:
Ha hiszitek ha nem 10 éves lehettem. A szomszéd néni jóvoltából bár azt sem tudtam mi az. abban az időben még nem nagyon volt ismert a pedofélia.
26/27 anonim válasza:
Elég ciki volt hallgatni a haverjaimtól, hogy ezt meg azt kúrták meg, én meg csak ott ültem azt hallgattam a jobbnál jobb sztorikat , csendben :D 25 voltam mikor először lett barátnőm, mai napig együtt vagyunk kb 1 éve , de nagyon megbántam hogy nem csináltam előtte, mert a szex az egy kuva jó dolog :) úgyhogy szűzek, hajrá nyomuljatok, nyomuljatok, mert szexelni jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!