Mikor fogom élvezni a szexet? Félek, hogy az, hogy még mindig nem jó, rosszat jelent.
Figyelt kérdés
Múlthéten veszítettem el a szüzességem. Aznap 2x próbálkoztunk. Tegnap pedig megint találkoztam a barátommal, és 6 gumit is elhasználtunk... De még a 6. is fájt. Nem éreztem úgy, hogy jó. Csak fájt. Pedig nagyon óvatos, és rendesen fel is izgat. Vagy várni kellene kicsit, és később jobb lesz? Félek, hogy valami baj van velem :S Az a furcsa viszont, hogy mindig beindulok a barátomra, a fájdalom ellenére is.2013. aug. 13. 17:06
1/5 anonim válasza:
hat ha meg csak mult heten probaltatok eloszor, akkor szerintem nem kene most mar egymas utan hatszor is, mert egyreszt lehet, hogy be se gyogyult meg neked ott lent, igy persze h faj, masreszt pedig az is valoszinu h tulsagosan rastresszelsz.... szerintem varjatok meg minimum egy hetet a kovetkezoig.
2/5 A kérdező kommentje:
Mind a hatszor én kezdeményeztem, mert nem bírok magammal. Most is 1 hét telt el a kettő között, és totálisan be voltam indulva annak ellenére, hogy fájt.
2013. aug. 13. 17:13
3/5 anonim válasza:
Figyelj, ez időbe telik, és az első válaszoló jól mondja, ha ilyen sokszor csináljátok, akkor már attól is fájhat. Én már nem mostanában vesztettem el, de ha egy nap háromszor csinálnám, a harmadiknál még ma is fájna/kellemetlenséget éreznék.
Az nem baj, hogy kívánod és kezdeményezel, de adj időt magadnak, mert az ilyesmi nem egy-két hétbe telik.
4/5 anonim válasza:
hiába érzed ugy lehet még se izgat fel rendesen, vagy a behatolás tul hirtelen és durva (pl szűk a hüvelyed, az ő énisze vastag hozzá, és nem tud időben kitágulni a hüvelyed) probáljátok ki az egy ujjas, két ujjas ujjazást, és ha az nem fáj előszőr csak a makkot dugja be ovatosan majd majd lassan az egészet péniszt, és egy pár mozdulatott lassan tegyen így. ha továbbra is fájni fog akkor irány a nőgyógyász
5/5 Dionsyia válasza:
Érzékeny még a hüvelyfal. jah, és nekem a 4. után olyan érzésem volt, mintha le akarna szakadni az egész alsó részem.. úgyhogy ne akarj 6x egymás után akármennyire is be vagy indulva. Hagyd regenerálódni magad. Akkor majd nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!