Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várni illetve nem várni,...

Várni illetve nem várni, várakoztatni vagy nem várakoztatni?

Figyelt kérdés

Szüzesség kérdés.

Meddig érdemes váratni/várni 18-19 évesen.

Az esetem:Másfél évet vártam rá a kapcsolatban,aztán nem feküdtünk le.

Lányok fiúk!Ti várnátok a lányra,lányok ti várakoztatnátok a barátotokat ennyi ideig?

Amikor majdnem tökéletes a kapcsolat?

2013. aug. 13. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy barátom 19 évesen, akinek három hónap után feldobtam, hogy miért nem látom még a vágyat sem arra, hogy megtörténjen a dolog?

Azt a választ kaptam, hogy nem kell elsietni, a legjobb barátja is egy év után feküdt le a barátnőjével. Én itt kidobtam a srácot, de nem azért, mert várni kellett, hanem én pont letojom, mit csináltak a legjobb barátjáék, nekem közöm nincs hozzá.

Amúgy nem sokat várnék. Tudom, ez rohadt dolog, de nekem férfiatlan, ha egy pasi ilyen korban nem hajlandó a szexre.

Másik példa: Barátom 19 volt, amikor várt 9 hónapot a barátnőjére, de azt mondta, kínszenvedés volt. "Vártam, persze, nem vagyok egy szexmániás bunkó... De ő bele sem gondolt, hogy egy ilyen korú srácnak ez micsoda szenvedés." :)

Én egyébként nem is bírnám ki, hogy eddig várjak vele mint a te esetedben... Szerintem ilyen esetben nem lehet majdnem tökéletes kapcsolatról beszélni, ha szeretem a másikat, vágyom is rá.

2013. aug. 13. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
te már írtál ki egy kérdést.én maximum 2-3 hónapot váratnék valakit. :)
2013. aug. 13. 14:38
 3/7 viktor123456 ***** válasza:
Nem várnék. Ha a hülye elvek fontosabbak mint én járjon az elvekkel. :-)
2013. aug. 13. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem várnék. Nem tudok elképzelni "majdnem tökéletes" kapcsolatot szex nélkül, mikor az az egyik alapja.. Szerintem 3 hónap a max, amit várnék/ várakoztatnék (ha szűz lennék) de akkor is úgy, hogy addig petting van kb az első hónap után.

18/L

2013. aug. 13. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Várni persze, hogy kell, de nem az idők végtelenségéig.

Váratni pedig egyénfüggő, de szerintem, ha szeretek valakit, akkor nem húzom el a fe.nébe a dolgot.

Én egy hónap után feküdtem le kb. a barátommal. Végig ő irányított; rá mertem bízni magam, mert soha nem bántott (szavakkal, gesztussal sem), nem erőszakoskodott, de elég határozott volt, hogy egy hónap alatt legyűrje minden ellenállásom.

2013. aug. 13. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet váratni, igen, és ha szeret vár is rád. De visszafogni magad, mikor belelendülnél... főleg ha szexi ruhákat is vesz fel... Te jó ég, rosszabb mint a kerékbe törés. És nem tehetsz semmit, csak vársz, vársz, vársz és vársz...

18/F

2013. aug. 14. 09:33
 7/7 anonim válasza:
Fiúk,Lányok! Nem vagyunk egyformák, de azért azt ajánlanám, hogy ne ugorjatok rögtön egymásnak. Van egy régi mondás, amikor a tyúk fut a kakas elől és ezt mondja magában: "Futok még egy kört, nehogy k-nak nézzenek!" Érdemes megfontolni, mert amit tálcán kínálnak nem esik olyan jól, mint amiért egy kicsit pedálozni kell. Azért a másik nem játékszer, ne húzzátok túl soká! (kb 3 hónap)
2013. nov. 4. 11:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!