Várni illetve nem várni, várakoztatni vagy nem várakoztatni?
Szüzesség kérdés.
Meddig érdemes váratni/várni 18-19 évesen.
Az esetem:Másfél évet vártam rá a kapcsolatban,aztán nem feküdtünk le.
Lányok fiúk!Ti várnátok a lányra,lányok ti várakoztatnátok a barátotokat ennyi ideig?
Amikor majdnem tökéletes a kapcsolat?
Nekem volt egy barátom 19 évesen, akinek három hónap után feldobtam, hogy miért nem látom még a vágyat sem arra, hogy megtörténjen a dolog?
Azt a választ kaptam, hogy nem kell elsietni, a legjobb barátja is egy év után feküdt le a barátnőjével. Én itt kidobtam a srácot, de nem azért, mert várni kellett, hanem én pont letojom, mit csináltak a legjobb barátjáék, nekem közöm nincs hozzá.
Amúgy nem sokat várnék. Tudom, ez rohadt dolog, de nekem férfiatlan, ha egy pasi ilyen korban nem hajlandó a szexre.
Másik példa: Barátom 19 volt, amikor várt 9 hónapot a barátnőjére, de azt mondta, kínszenvedés volt. "Vártam, persze, nem vagyok egy szexmániás bunkó... De ő bele sem gondolt, hogy egy ilyen korú srácnak ez micsoda szenvedés." :)
Én egyébként nem is bírnám ki, hogy eddig várjak vele mint a te esetedben... Szerintem ilyen esetben nem lehet majdnem tökéletes kapcsolatról beszélni, ha szeretem a másikat, vágyom is rá.
Biztos, hogy nem várnék. Nem tudok elképzelni "majdnem tökéletes" kapcsolatot szex nélkül, mikor az az egyik alapja.. Szerintem 3 hónap a max, amit várnék/ várakoztatnék (ha szűz lennék) de akkor is úgy, hogy addig petting van kb az első hónap után.
18/L
Várni persze, hogy kell, de nem az idők végtelenségéig.
Váratni pedig egyénfüggő, de szerintem, ha szeretek valakit, akkor nem húzom el a fe.nébe a dolgot.
Én egy hónap után feküdtem le kb. a barátommal. Végig ő irányított; rá mertem bízni magam, mert soha nem bántott (szavakkal, gesztussal sem), nem erőszakoskodott, de elég határozott volt, hogy egy hónap alatt legyűrje minden ellenállásom.
Lehet váratni, igen, és ha szeret vár is rád. De visszafogni magad, mikor belelendülnél... főleg ha szexi ruhákat is vesz fel... Te jó ég, rosszabb mint a kerékbe törés. És nem tehetsz semmit, csak vársz, vársz, vársz és vársz...
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!