Szerintetek ez így normális?
Mostanában egyre többet gondolok a szexre, csak bízni tudok abban, hogy ez az én koromban normális.
Megpróbáltam ujjazni, de egy ujjpercem sem ment fel.
Aztán amikor megjött próbálkoztam tampon felhelyezésével, persze sikertelenül.
Télen elkaptam valami fertőzést amire canesten hüvelykúpot kaptam, és azt is csak negyedéig tudtam felhelyezni, és annyira fájt, hogy felváltva bőgtem, és ordítottam. Ez normális? Ha majd egyszer lesz barátom, és felizgulok könnyebben fog menni, ugye?
16/L
Persze,ez normális:)
Én is így vagyok:)
Ha ujjazni akarod magad akkor előtte jól izgasd fel magad és ha már jó nedves vagy akkor próbáld betenni az ujjad de csak egyet,nem kell túlzásba esni;)
Meg az is normális,hogy még ennyire szűk vagy.Ne aggódj minden nő így kezdi:)
Tamponból is a kicsivel próbálkozz de egyébként én személy szerint nem vagyok oda érte.Nekem valahogy a betét sokkal kényelmesebb és kisebb a veszély a fertőzésre.Meg szerintem az is lehet,hogy amikor ezzel próbálkoztál izgultál és akaratlanul is összehúztad az izmaidat.
Ne félj ha lesz barátod minden jön majd magától és már nem is fogsz/nem is kell majd ezen aggódnod:)
16/l
Rendben, köszönöm :) Bár annyira nem vonz az ujjazás, hogy minden követ megmozgassak miatta, csak hát a kíváncsiság.
Mindenkinek ment a zöldpacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!