Kevés esélyem van párt találnom, ha még sosem volt semmilyen szexuális kapcsolatom ennyi idősen? 19/L
Figyelt kérdés
Sajnos, még senki előtt nem mertem megnyílni annyira, hogy bármi féle nemi dolgot csináltunk volna. Csak csókolózni tudok, állítólag azt jól, egy fiúm mondta még annak idején...viszont a mai világban fiúk ti dobnátok igaz, ha tudnátok, hogy sosem csináltam még ilyesmit?2013. aug. 12. 15:29
11/20 anonim válasza:
én is jobban szeretem a szűzeket
12/20 anonim válasza:
Ez egy 20 évest és egy 30ast sem érdekel igazán.
Van aki fél ettől, vagy a céljának nem megfelelő.
(Első)
13/20 anonim válasza:
Megint a kettős mérce. Bezzeg ha a fiú lenne 19 akkor egy lúzer. De egy lánynak ez erény...
14/20 anonim válasza:
19 éves fiú sem loser ha szűz.
15/20 anonim válasza:
nincs kevés esélyed, épp ellenkezőleg. ne búslakodj, majd eljön az ideje.. L
16/20 anonim válasza:
Egy pasit akarsz találni, vagy egy párt ? :-D
17/20 anonim válasza:
Szerintem ezt embere válogatja. Van aki szereti ha tapasztalatlan egy lány és van aki nem. Én olyan típus vagyok hogy szeretem tanítani a lányt hogy mit hogyan mi a jó ilyesmik. Meg kell találni neked is az olyat.
De én azt mondom ha kívánatos vagy és te is vágysz a testiségre valamint nem ez a takargatom magam fajta vagy akkor nem lesz a fiúknak baja veled.
24F
18/20 anonim válasza:
én pl. mindent megadnék egy szűz barátnőért, de gondolom nem csak én vagyok ilyen :)
19/20 anonim válasza:
19 éves, és szűz?? Ráadásul párt keres??? Szia, Dávid vagyok! Megadnád a számodat? :D Visszatérve a kérdésre, SOHA nem dobnák valakit azért mert szűz. Ha szeretem, várok hogy megnyíljon :D
20/20 anonim válasza:
Agyon kéne verni a sok ostobát, kérdező, akik ezt valahogy elhitették veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!