Szerintetek nem bizarr dolog 13 évesen szexelni?
Pontosan!
A gyerekre a környezet hat és a barátok.
Régen a cigi vagy az ital volt, most már a szex is.
Persze a normálisan nevelt gyerek nemet mondott régen és most is.
Aki a prűd szöveggel jött: megnézném az arcát, mikor a 6-7. osztályos lánya közli, hogy terhes.
egyrészt bizarr, másrészt groteszk.
anno két olyan osztálytársam kik úton útfélen ezt hangoztatták, hogy ők 13évesen vesztették el a szüzességüket. akik erkölcsösebbek voltak azokat lenézték, beszóltak nekik. hozzáteszem mindkét lány úgy beszélt a szüleivel, hogy én a kutyához szebb hangnemben szólók. e mellett buli, buli hátán, mentek minden hova stb...
mindig erről ment a téma náluk, azt hangoztatták, hogy ők így meg úgy megkaphatnak bárkit......
most meg meglehet nézni mindegyiküket: úgy néznek ki, mintha 30évet nyomtak volna le a szexiparban...és egyik sem fejezte be az iskolát...
nem azt mondom, hogy ezek a dolgok összefüggnek, csak ezek a lányok az erkölcstelenségük miatt, meg a nevelés hiánya miatt nagyon nagy "lovon" ültek.
az mindenkinek magánügye, hogy mikor veszti el a szüzességét. de azt kikérem magamnak, hogy csak azért legyek lenézve, mert én nem 13évesen vesztettem el. nem általánosítást akartam írni előző hozzászólásomban, hanem tapasztalatot olyan lányokról akik ebben a korban estek át első szexuális kapcsolatukon.
csak azért elég undorító volt, hogy mekkora megvetés volt annak a két volt osztálytársamnak a szemében olyan lányokkal kapcsolatban akik merőben eltértek tőlük minden téren. én ebben a témában ilyen emberekkel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!