Hányévesen vesztetétek el a szüzességeteket? És fájt?
Figyelt kérdés
légyszi írjátok meg a mostani korotokat és a nemeteket is:)2009. okt. 26. 14:37
12/30 anonim válasza:
15, fájt de sztem ha vékonyabb lett volna a barátomnak akkor nem fájt volna, sokadik alkalom után is feszült, akövetkezővel pedig egyáltalán nem.
18/L
13/30 anonim válasza:
15 éves voltam, hát akkora fizikai fájdalmat nem sűrűn érzek most, mint akkor éreztem.
17/L
14/30 anonim válasza:
Igen nagyon fájt, mert nem voltam belé szerelmes, csak a vonzódtam hozzá és már magamról is azt hittem, szeretem,így nem tudtam elengedni magam. 15 voltam,ő 17. Elhitette velem, hogy szeret, 65 hónapig áltatott, lefeküdtünk és két hétre rá otthagyott. Megbántam, de legalább a mostani barátom nem okozott fájdalmat:) A 17 éves srácok többnyire éretlenek sajnos. Most 18 éves vagyok, de nem járnék egy korombelivel. Persze ez csak az én véleményem.
15/30 anonim válasza:
Előzőhöz javítás: nem 65 hónapig, hanem 5 hónapig.
17/30 anonim válasza:
17 éves koromban és nagyon fájt. szerintem ez volt a legfájdalmasabb dolog eddig az életemben. az első kettő alkalomnál még véreztem is egy kicsit. vki azt mondta nekem ez valószínűleg azért lehetett mert kicsit megrepedt a hüvely. am az utána levő pár alkalomnál is fájt még, aztán enyhült, de most már minden oké :)
18/30 anonim válasza:
16 éves vagyok, kb fél éve volt, és igen fájt, de csak az első 2-3 benyomás és azok is csak egy kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!