Vannak még a mai világban olyan emberek, akik értékként tekintenek a szüzességre, vagy már mindenki arra hajt, hogy minél hamarabb "megszabaduljon tőle"?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 14:20
11/17 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem érték, csak a te képzeletedben az.
12/17 anonim 

válasza:

13 évesen az udvar végén lévő tyúkólban elveszteni,meg "kincs"ként őrizgetni (----- a kettő között van valami,amit én arany középútnak nevezek.Nem attól leszel értékes hogy szűz vagy,ha elveszted majd akkor már semmit nem fogsz érni? Hát kikérem magamnak,nekem nem volt a szüzesség a kincsem,olyan emberrel szexeltem először akivel szerttük és kivántuk egymást.Ezt a szokásomat azóta is tartom,és még mindig értékes tagja vagyok a társadalomnak!
13/17 A kérdező kommentje:
Páran félreértettetek. Nem arról van szó, hogy a szűz emberek értékesebbek, mint a nem szűzek, nem azzal van bajom, ha egy érett gondolkodású 17-18 éves lefekszik a párjával. Annyi olyan kérdést olvastam itt, hogy "ennyi és ennyi éves vagyok és még szűz, júúúúúj de ciki, mit csináljak?" Mindenki arra megy, hogy minél hamarabb túl legyen az első alkalmon, és elmondhassa magáról, hogy már nem szűz, mert az milyen ciki már, hogy még nem volt senkivel. sok tizenéves kölyök, akiknek még nem volt párkapcsolatuk, képes fizetni is a szexért, csak hogy ne érezzék magukat lemaradva. Én sem "őrizgetem", hanem egyszerűen még nem találkoztam azzal a férfival, akivel úgy éreztem volna, hogy érdemes lenne lefeküdnöm. De csak azért elveszteni, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szűz, szerintem ez bármelyik életkorban undorító dolog.
2009. okt. 27. 09:27
14/17 anonim 

válasza:

Ez nem érték, hanem (múló) állapot!
Az az érték, ha felelőségteljesen veszted el és élsz nemi életet, ha fiú vagy, ha lány!
15/17 anonim válasza:
Én hasonlóképpen gondolkodom, mint te. 18 éves lány vagyok és nem célom, hogy minél hamarabb túladjak a szüzességemen. Nem érzem, hogy bármiről is lemaradnék. Persze ha tényleg nagyon beleszeretnék valakibe és eléggé bíznék benne, valószínűleg ha úgy hozná a helyzet, nem ellenkeznék :)
16/17 anonim 

válasza:

szerintem semmi sem baj,nekem pl még nem volt tartósabb kapcsolatom egy lánnyal sem,max pettingeltem vkivel,de épp amiatt nem feküdtem le az illetővel mert valaki volt,csak arra vigyázz h emiatt ne zárkózz be,és ne cipelj terhet,add önmagad valaki úgy is szeretni fog,csúnyán szólva a zsák úgyis megtalálja a foltját,majd ha nem keresel senkit,ez akkor fog bekövetkezni.kitartást!ezt az összes többi szűz embernek is írom.
21 éves szűz fiú
17/17 anonim 

válasza:

Én nem tömjénezem magam, amiért nem kellettem senkinek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!