20 éves fiú vagyok és szűz. Ez gond? Nem akarom csak úgy eldobni, bár tudom, ez más, mint a lányok esetében. Megakarom találni az igazit de lassan úgy érzem ez eléggé lehetetlen. Mindenesetre probléma vagy zavaró ha 20 évesen valaki még szűz?
Figyelt kérdés
Nem volt még párkapcsolatom se. Kinézetileg eléggé átlagos vagyok, tehát nem valami fogatlan rémség néz szembe a tükörből (nem mintha ez zavaró tényező lenne). A személyiségem sem olyan borzalmas talán. Istenhívő ember vagyok tehát embert nem őltem még és szeretek másokkal rendes lenni. Persze ez nem tesz engem valami kiváltságos emberré csak arra akartam utalni, hogy nem egy utálatos, mindenkibe belekötő alak vagyok.2013. aug. 7. 16:25
11/12 anonim válasza:
Nem. Kit érdekel. Bár ha ennyire jó vagy,kíváncsi vagyok miért nincs barátnőd,meg miért ezen az oldalon foglalkozol ilyenekkel...
12/12 Hengerelőhereverem válasza:
Utolsót nem értem, feltettek egy kérdést, ez meg egyből azt hiszi ő a Jani. Hol istenítette szerinted magát a kérdező? Ja, hogy te sem tudod a választ?
Kérdésedre válaszolva: abszolut nem probléma.Hidd el vannak lányok, szintén hívők, rád se néznének ha nem ilyen lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!