Fiúk! Miért szeretitek a szűz lányokat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 09:59
2/16 anonim válasza:
Én azért pl. mert jó érzéssel tölt el, hogy olyan helyre juthatok, ahol még nem járt más férfi :)))
Jó dolog ez, hogy nem a 23451313. vgayok a sorban, hanem az első! :)
3/16 anonim válasza:
Mert jó érzéssel tölt el, hogy nem voltak előtte nyolcan benne. Ez az érzés négyzetre emelkedik mikor egy 16+-os csajról derül ki!
4/16 anonim válasza:
Ha a boltban van két halkonzerv. Az egyik bontott, a másik még bontatlan. Te melyiket vennéd meg?
5/16 anonim válasza:
Nem szeretem őket,sok macera van velük.
6/16 anonim válasza:
Sőt, mondok jobbat. Van előtted két pohár ital, viszont az egyikbe már 8-an belelógatták a farkukat. Te melyiket innád meg?
7/16 anonim válasza:
Azért mert nincs viszonyítási alapjuk és ha kicsit is jók vagyunk akkor nagyon pozitív a visszajelzés.
8/16 anonim válasza:
Én feleségül is csak szűz lányt vennék, vagyis olyat, akinek én vettem el a szüzességét!
9/16 anonim válasza:
Mert olyan érzés,mint amit a 15. századi felfedezők érezhettek.Oda mész,ahol más még nem járt.
10/16 anonim válasza:
De 18 év felett már nem igen vannak szűz lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!