Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van szükség arra, hogy...

Voguelilias kérdése:

Miért van szükség arra, hogy kis "kislány" előre megtervezze, h nah akkor jövőhéten lefekszem a barátommal?

Figyelt kérdés

Szerintem ez hülyeség, hogy tervezzük...

Ha itt az ideje tervezés nélkül is jönnek a szeretkezés gyönyörei... Nem de??

2008. jún. 27. 11:26
 1/10 A kérdező kommentje:
sok"kislány"
2008. jún. 27. 11:27
 2/10 anonim válasza:
100%
Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy előre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülőktől, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnőtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?
2008. jún. 27. 12:04
 3/10 anonim válasza:
100%
Fell kell rá készülnie. Minden szempontból. Védekezés, alkalmas hely, kimenő a szülőktől. Felnőtteknél ez más. Van saját lakásod/házad, netán együtt is éltek, nem kell betervezni, mert úgyis jön magától. A "kislány" pedig előtte, ha készül rá, utánnaolvashat, kérdezhet.
2008. jún. 27. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A lányok/nők már csak ilyenek. Szeretik megtervezni a dolgokat, így nem "félnek" annyira tőle, máshogyan nem tudom elmagyarázni. Szerintem sokkal jobb mint ahogy a pasik csinálják, durr bele módra, és aztán meg jönnek a kérdések hogy nem védekeztünk akkor terhes lehet a csaj.

Szerintem a spontán szexxel már ráérnek akkor amikor tudják hogy mi is az, és biztosított a védekezés minden helyzetben.

2008. jún. 27. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Hogy "tökéletes" legyen... Nálam az összes tervezés az volt az elsőnél, hogy mikor összejöttem a sráccal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és volt kéznél óvszer. De van aki még azt is megtervezi hány óra hány perc hány másodperckor milyen ívben repül majd a tanga és hova... Szerintem egyénfüggő. Azért jó hogy legalább gondolkodnak előtte.
2008. jún. 28. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Semmi ertelme nincs, jobb spontan, legalabb nem izgulja szet magat az alkalomig. Semmit nem kell ra keszulni, normalis ember tudja szuzen is, hogy vedekezes nelkul terhes meg beteg lehet.
2008. jún. 29. 03:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem azért mert sokaknak sokat jelent az első alkalom, és nyílván szeretnénk hogy minden jó legyen. Főleg lelkiekben kell felkészülni szerintem.
2008. jún. 30. 20:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze itt nem arról van szó, hogy a védekezésre kérdezzen rá, hanem h időben miért kell ezt ennyire konkretizálni? Mert azthiszem ez már így nem a normális vágány, hogy akkor eltervezi a 15-16 éves lány, h nah szombatra kaptam kilépőt és akkor annak ott meg kell,h történjen. En azt a részét nem értem...
2008. júl. 1. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos izgul egy kicsit és ezzel fel tudja magát készíteni. Szerintem ezzel nincs baj, akkor rosszabb egy kicsit a helyzet, ha ez rendszerré válik és mindig így "időponta" kell menni szeretkezni. De az a helyzet, hogy még ez is jobb annál, mintha nem is szeretkeznétek!
2008. júl. 2. 16:24
 10/10 anonim válasza:
fiatal korban nem árt megtervezni, legalább az elsőt, mert így nem éri őket felkészületlenül, eszükbe jut a védekezés is, stb. meg persze nehéz megteremteni a megfelelő körülményeket is, szülőmentes lakás, elég idő, ilyesmik. persze azért nem kell napra pontosan megtervezni, csak jó előre beszélni róla.
2008. júl. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!