Voguelilias kérdése:
Miért van szükség arra, hogy kis "kislány" előre megtervezze, h nah akkor jövőhéten lefekszem a barátommal?
Figyelt kérdés
Szerintem ez hülyeség, hogy tervezzük...
Ha itt az ideje tervezés nélkül is jönnek a szeretkezés gyönyörei... Nem de??
2008. jún. 27. 11:26
1/10 A kérdező kommentje:
sok"kislány"
2008. jún. 27. 11:27
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy előre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülőktől, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnőtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?
3/10 anonim válasza:
Fell kell rá készülnie. Minden szempontból. Védekezés, alkalmas hely, kimenő a szülőktől. Felnőtteknél ez más. Van saját lakásod/házad, netán együtt is éltek, nem kell betervezni, mert úgyis jön magától. A "kislány" pedig előtte, ha készül rá, utánnaolvashat, kérdezhet.
4/10 anonim válasza:
A lányok/nők már csak ilyenek. Szeretik megtervezni a dolgokat, így nem "félnek" annyira tőle, máshogyan nem tudom elmagyarázni. Szerintem sokkal jobb mint ahogy a pasik csinálják, durr bele módra, és aztán meg jönnek a kérdések hogy nem védekeztünk akkor terhes lehet a csaj.
Szerintem a spontán szexxel már ráérnek akkor amikor tudják hogy mi is az, és biztosított a védekezés minden helyzetben.
5/10 anonim válasza:
Hogy "tökéletes" legyen... Nálam az összes tervezés az volt az elsőnél, hogy mikor összejöttem a sráccal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és volt kéznél óvszer. De van aki még azt is megtervezi hány óra hány perc hány másodperckor milyen ívben repül majd a tanga és hova... Szerintem egyénfüggő. Azért jó hogy legalább gondolkodnak előtte.
6/10 anonim válasza:
Semmi ertelme nincs, jobb spontan, legalabb nem izgulja szet magat az alkalomig. Semmit nem kell ra keszulni, normalis ember tudja szuzen is, hogy vedekezes nelkul terhes meg beteg lehet.
7/10 anonim válasza:
Hát szerintem azért mert sokaknak sokat jelent az első alkalom, és nyílván szeretnénk hogy minden jó legyen. Főleg lelkiekben kell felkészülni szerintem.
8/10 A kérdező kommentje:
Persze itt nem arról van szó, hogy a védekezésre kérdezzen rá, hanem h időben miért kell ezt ennyire konkretizálni? Mert azthiszem ez már így nem a normális vágány, hogy akkor eltervezi a 15-16 éves lány, h nah szombatra kaptam kilépőt és akkor annak ott meg kell,h történjen. En azt a részét nem értem...
2008. júl. 1. 12:24
9/10 anonim válasza:
Biztos izgul egy kicsit és ezzel fel tudja magát készíteni. Szerintem ezzel nincs baj, akkor rosszabb egy kicsit a helyzet, ha ez rendszerré válik és mindig így "időponta" kell menni szeretkezni. De az a helyzet, hogy még ez is jobb annál, mintha nem is szeretkeznétek!
10/10 anonim válasza:
fiatal korban nem árt megtervezni, legalább az elsőt, mert így nem éri őket felkészületlenül, eszükbe jut a védekezés is, stb. meg persze nehéz megteremteni a megfelelő körülményeket is, szülőmentes lakás, elég idő, ilyesmik. persze azért nem kell napra pontosan megtervezni, csak jó előre beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!