Minden egyes nap, amikor nem szexelek egyre boldogtalanabb leszek, hogyan lehetne mégis részem a szexben?
Figyelt kérdés
Persze, nem ez a legfontosabb, bla bla bla... Magyarázd el egy szűznek... Vannak az életemnek más céljai, örömei is, de azok csak szürkék lehetnek, nem lehetek boldog egyedül. Ilyen búvalbaszott és depis, rosszra számító magatartással nem is lesz nőm. Ez így ördögi kör. Mit tegyek? 18f2013. júl. 27. 22:50
1/4 anonim válasza:
Hát ha ilyen depis maradsz és nem is próbálkozol akkor ne várj csodát. Próbálj pozitívan gondolkozni és kilábolni ebből a helyzetből mert ez egy ördögi kör, én már átéltem.
Ha nagyon elkeseredsz és úgy érzed, hogy adhat egy lökést esetleg önbizalmat akkor menny el egy fizetőshöz de csak minőségihez..
De a legjobb ha próbálkozol rendes lányokkal egyszer úgy is összejön, csak legyél pozitív , negatív ember nem sok embernek kell..
3/4 anonim válasza:
Én 27 éves koromig jártam ugyanebben a cipőben. Az én tanácsom az, hogy fogadd el mások segítségét, még ha ez azzal is jár, hogy megalázó helyzetbe kerülsz előttük és cikiznek miatta meg ilyenek.
4/4 anonim válasza:
Csajoz, maszturbálj, kurrvázz, ez a három lehetőséged van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!