Hogy kéne jól csinálni az első szexet (többi lent)?
Elõsször is itt van pár konkrét kérdés:
1. A barátnõm is szûz még. Mennyire nehezen fogom tudni bedugni neki??
2. Az óvszert hogy húzzam fel hogy jó legyen?? Tudom h nem lehet alatta levegõ, de hogy csináljam h ne legyen?? A bõrt a péniszemen fel kell húzni az óvszer alatt??
3. Elsõ szexnél mennyi vérzés várható?? Tudom hogy változó, de kb??
4. Mennyi az esélye hogy kiszakad a gumi?? Vagy mire vigyázzak hogy ne? szakadjon ki???? (2 kérdésen kívül)
5. Mennyire finoman kell betolnom a lánynak??? Vagy ha elõsször bement utánna ki kell vennem a vér miatt vagy ráérek??? Mennyire fog fájni a lánynak az 1 utáni betolások, megszokja egy kicsit vagy ugyanúgy fàj mint az 1.???
1 Addig nyalod míg nem ad jeleket hogy teljesen kivan magából
2 Bőrt hátrahúzod és úgy megy fel a koton
3Van akinél nem látható a vérzés, van akinél jelen van egy kevés
4Ha jó kotont veszel nem lesz ilyen gondod, sokan szeretnek spórolni, ezért ukrán szart húz a f**zára
5Érzéssel dugja befelé, ha pisszen akkor nem elég sikamlós a nunája, a vérzés miatt nem kell kivenni, amikor én voltam szűz csajjal akkor volt az ágy mellett egy flakon víz azzal leöntöttem a f*rkamat és így lehozta vért a kotonról is
Ha sokáig leszel vele egy kapcsolatban, akkor megfogod látni hogy idővel hozzád szokik, viszont ha elpártol mellőled, lehet másnál ismét fájni fog neki
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!