Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez így nagyon gáz?

Szerintetek ez így nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Szóval,18 éves vagyok,és ezidáig szűz voltam.Adott egy srác,akibe december vége óta szerelmes vagyok.Közben,mivel máshová kerültünk mindketten,én összejöttem egy másik sráccal,de kidobott.Májusban elkezdtünk beszélgetni a sráccal,akibe szerelmes vagyok,és most július elején lefeküdtem vele.Egyáltalán nem bántam meg,viszont nem járunk.Anyámnak nem merem elmondani,viszont előbb-utóbb csak kiderül...Mit csináljak?

2013. júl. 20. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
semmit.. felnőtt lettél!
2013. júl. 20. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt neked kell eldöntened hogy mit csinálj....
2013. júl. 20. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mond el anyudnak... 18 éves vagy!! Felnőt nő vagy!! Ebbe semmi olyan nincs ami miatt aggódni kellene...
2013. júl. 20. 19:05
 4/7 A kérdező kommentje:
De ő ˝kicsikét˝ konzervatív,kihúz a bőrömből,ha megtudja...
2013. júl. 20. 19:07
 5/7 anonim válasza:

ha anyád konzervatív, akkor hogyhogy te már a második pasival jöttél közben össze?

és hogyhogy anyukád nem tudja ezt?

akkor a szüleid mégsem figyelnek rád annyira oda.

2013. júl. 20. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Az előző barátomról tudott,figyelte is minden lépésünket...Itt most ezt bevallom-életemben először-nem mondtam el neki.
2013. júl. 20. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor ne mondd el neki..nem kell mindent tudnia.
2013. júl. 25. 00:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!