Az egyik osztálytársamat egy fesztiválon megujjazta egy fiú, később az osztály kiránduláson egy másik fiú is megujjazta és kinyalta és azt mondta, hogy utána egy piros folt volt az alsóneműjén. Szűz még, vagy már nem?
Ha még nem feküdtek le veled akkor szűz vagy, igen...
(Érteném hogy miért kell harmadik személyben feltenni a kérdést egy anonim oldalon)
Én is amellett teszem le a voksot, hogy az első nemi aktus jelenti a szüzesség elvesztését. A férfi behatolást, mint kritériumot viszont megkérdőjelezem. Mi van ha egy nő csak nőkkel fekszik le? Nemi aktus van, férfi behatolás nincs. Mégsem mondanám, hogy szűz. Esteleg ujjazták az első alkalommal. Akkor még szűz a másodiknál? Vagy hol kezdődik, hogy már nem szűz? És akkor az is felmerül (mint Clinton és Monica esetében is anno), hogy mi számít nemi aktusnak? A nemi szervek érintkezése? Ez két nőnél mondjuk az olló póz, de akkor nem történik behatolás, esetleg szűzhártya szakadás sem, mégis nemi aktus.
Száz szónak is egy a vége: a szüzesség elvesztése elég viszonylagos dolog. Amíg bizonytalan vagy benne, hogy ez az volt-e, addig valószínűleg nem az volt. Azt biztosan érezni fogod, amikor már nem vagy szűz.
És még egy: korábban valaki az "ártatlanság elvesztésének" nevezte. Az ártatlan-vétkes különbségtétel a szex-szel kapcsolatban már elég avitt. Sejtem, hogy az illető nem így értette, de a szavainknak súlyuk van. Szerintem ne használjuk a szüzesség kérdésével kapcsolatban az ártatlanság szót, mert annak ellentéte bűnösség. Még manapság is sokan gondolnak így a nemi életre, és sok boldog pillanatot szalasztanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!