Miért olyan meglepő ha egy 18 éves mondhatni szép lány szüz?
Bárkinek elmondom hogy szűz vagyok meglepődik, hitetlenkedik, mivel a stilusom és az öltözködésem valamint a kinézetem miatt nem ezt hitték volna. (félreértések elkerülése végett, és a kötekedők miatt leszögezem hogy nem vagyok egoista és nem azért irtam ezeket mert én olyan tökéletes vagyok, igenis nekem is vannak hibáim, nem nézek ki tökéletesen, sőőt...) csak mégis nekem a megdöbbentő hogy ennyire meglepődik ezen kb mindenki. Miért? Nem vagyok fap*na, nem vagyok prűd sem, ha lenne párom akivel szeretjük egymást szinte bármit megtennék hogy örömet okozzak neki, egyszerűen csak még nem találkoztam ilyen illetővel aki ezt megérdemli.(mert én igenis ugy vagyok ezzel, hogy az elsőt olyannal fogom, akit szeretek és aki megérdemli)
légyszives privát leveleket ne irjatok ahol felajánljátok magatokat:) köszönöm elöre is a NORMÁLIS válaszokat:)
18l
lehet hogy csodálkoznak, hogy "te még nem dőltél be kamu szövegnek, hogy lefektessenek?"
Semmi baj nincs veled, addig ne is veszítsd el amíg nem találsz valakit akivel tényleg szeretnéd.
Az az igazság, hogy sok szép lánnyal találkoztam, aki nem feküdt még le senkivel, annak ellenére, hogy elmúlt 17 (átlagosan :D)... Persze volt okuk, hogy miért nem, de sajnos én más okokat találtam (amiért én nem akartam lefeküdni velük). Semmit nem ér a szépség, (akármennyire is ez az általánosan "elfogadott" nézet, hogy aki szép, annak van párja), mert bizony "uncsik" voltak a lányok. :\)
Természetesen nem tudom, hogy te milyen vagy, de (félve) megmerem kockáztatni, hogy valami nem "átlagos" benned (ami nagyon jót, és nagyon rosszat is jelenthet! :D).
(én sem vagyok normális, tisztában vagyok vele... :D)
Érdekelne mi miatt "dobtad" az eddigi pasi jelöltjeidet. (Akár privátban. Nyugi, neten nem ismerkedek, sok a rossz tapasztalat... :D)22f
És ha egy 22 éves...? :D
Amúgy kit érdekel? Úgy éled az életedet, ahogy Neked tetszik, a Tiéd. Engem sem érdekel a sok kretén, szánalmas ember. 22l
én 21 éves vagyok és barátom sem volt,csak gyökerekkel találkozok,szánalmasak,hogy szexre kell minden csaj aztán dobják a francba!
Eltűnt az érték,megbecsülés az emberekben.Felszínes lett mindenki (persez tisztelet a kivételnek :))
Nem vagy el késve semmivel se kérdező :)
Szard le mások mit gondolnak!
21/L
Na igen, mint irtam én sem vagyok tökéletes :D ez tény, hiszen senki nem az:D
Eddig nekem azért nem volt senkim mert vagy nem volt szimpatikus az illető, vagy nem volt meg az a vonzalom. Lehet hüly*ségnek hangzik, de én érzem hogyha vkihez első pillanattol kezdve vonzodok, és érzem ha nem:)) Sokan azért csodálkoznak hogy még szüz vagyok, mert hogy eljárok bulizni diszkokba, meg közvetlen vagyok stb:D
na igen egy ilyen találkozo nem ártana :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!