Fiúk szerintetek miért fél egy lány attól, hogy lefeküdjön egy fiúval, ha még szűz? Am. Lány vagyok, csak kíváncsi vagyok a fiúk véleményére
ja neveltetés, a lányok mindenféle új dolgot tökèletesen szeretnének megélni, mert otthon is próbálnak nekik minden boldogságot megadni, így aztáb nem igazán reálisan làtjàk a témár:
"majd az igaz szerelmemmel, akivel teljesen megértjük és szeretjük egymást; úgy szeretném, hogy amikor eljön az idő, tökéletes legyen, bla bla bla..."
kb annyit tudok mondani, hogy ideje visszatérni a mesevilágból, kislány
az én barátnőm se hajlandó semmi ilyesmi testiségre, amikor kérdem, hogy miért nem, mindig azt mondja hogy: nem tudom
ezzel rendesen fel idegesíteni
Én lány vagyok,de talán magamból kiindulva tudom a választ.
Szóval szerintem azért mert mindenki fél az új dolgoktól,belénk magyarázzák hogy fáj,vérzel,nem kellemes az első együttlét,holott ez nem biztos hogy így van.Aztán ha kipróbálod akkor nincs megállás,mindig kívánja az ember és szídja magát,hogy "miért nem tettem meg előbb",hisz rájön hogy a szex igenis kellemes időtöltés azzal az emberrel akit szeretsz s aki szeret.
17/L
Inkább a tapasztalatlanságból adódik és a szégyellőségből, semmint a fájdalom. Az másodlagos.
21/L
szerintem a fájdalomtól is, meg attól, h béna lesz. én pl. az utóbbitól féltem...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!