Ha egy lány 15 évesen el veszti a szüzességét az nagyon gáz? és le kéne tagadnia a barátjai előtt?
A mai világban már nem gáz, szerintem még mindig a 16-17 de inkább a 17 év az elfogadható minimum.
Itt inkább az a kérdés, hogy a gyerekeidnek majd miként fogsz mesélni erről, ha eljön a felvilágosítás ideje. Örülnél e neki, hogy a te példádat követve ők is 15 évesen vesztenék el, sőt, korábban, ha neked ilyenkor lehetett e.
Lehet hogy koromhoz képest (22) maradi vagyok, de azért is tartom fontosnak ezt a kérdést, mert éppen a minap kaptam rajta két 12-13 éves forma kölyköt, ahogy rendesen, úgy ahogy kell csinálják az uszoda mögötti cserjésben, amíg egy harmadik őrt állt. Gondolom utána cseréltek vagy nem tudom.
Itt a nyári szünet, nem tudnak mit kezdeni magukkal, próbálkoznak. De ez nem is ide tartozik.
A lényeg az, hogy hogyan fogod elmesélni a saját történetedet a gyerekeidnek ha eljön az ideje. (Mert tegük hozzá, az nem felvilágosítás, hogy bekötöm a netet aztán hadd fedezze fel a világot magának a gyerek, mint ahogy azt rengetegen tették a 2000-es évek elején.)
22/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!