Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el a pasimnak...

Hogy mondjam el a pasimnak hogy én még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Nem merem elmondani neki:S
2009. okt. 17. 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván az én kommentemre gondolt. Látod, nem mindig jó az, ha egyszerre "megyünk el". :)
2009. okt. 17. 20:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
nah leülsz és elmondod ennyi, ha szeret örül neki, nem kommunikáltatok előtte vagy ilyesmi? vagy most jöttetek össze?
2009. okt. 17. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

hát gecc 20:24es nagyon komoly volt szakadtam tőle xD

am szerintem nyugodtan mond el neki petting közbe szvsz még örülni is fog neki és jobban fog "rád vigyázni" az első közbe :)

2009. okt. 17. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mered elmondani?

Történt már amúgy valami komolyabb intim dolog köztetek?

Az nem jó ötlet, hogy petting közben mondd el, mert ha nem is sejti, hogy szűz lennél, akkor simán arra készülhet, hogy aktus lesz. Jobb az ilyet előre tudni.

2009. okt. 17. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Olyan keményen megrak még a végén hogy ..................
2009. okt. 19. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

Én is ugyanígy vagyok, mint te.

Szerintem, nem az, hogy gáz, de nem számít rá manapság, hogy szűz lennél 18 évesen. Mi már pettingeltünk és volt egy pont amikor azt mondtam, hogy most álljunk le még nem szeretném. Nem kérdezte, miért csak elfogadta. Akkor meg kellett volna neki mondanom, most már egyre nehezebb...

2009. okt. 19. 19:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát te hülye vagy :D

Mármint...én össze pasimnak büszkén mondtam el a dolgot.És a többség mosolygott rajta,viszont voltak parasztok is...pl az egyiknek elmondtam mikor aludni készültünk,és csak ennyit nyögött ki: ööö...tényleg? és éreztem a csalódottságot az arcán,hogy ő most kur.vára nem fog hozzámérni...

de mindenképpen mondd el neki,az utóbbi eset nagyon ritka...

2009. okt. 19. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezen nem érdemes görcsölni. Egy egészséges párkapcsolatban semmi sem ciki ezzel a témával kapcsolatban. Ha a barátod elhagy emiatt, örülj, mert az azt jelenti, hogy egy nagy paraszt, és még idejében megszabadultál tőle :)
2009. okt. 19. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Úgy, hogy: "Hé Józsi, én még szűz vagyok".
2009. okt. 19. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

SZIA KEDVES KÉRDEZŐ

ÁLLJ ODA A PÁROD ELÉ ÉS KEZD EL NEKI MONDANI A KÖVETKEZŐK SZERINT:

SZERELMEM SZERETNÉM HA TUDNÁL VALAMIT

ARRÓL VAN SZÓ HOGY ÉN MÉG NEM VOLTAM SOHA FIÚVAL

EBBŐL FOGJA TUDNI HOGY MIRE GONDOLSZ ÉS HA IGAZÁN SZERET TÉGED AKKOR MEGFOGJA ÉRTENI A HELYZETET

REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI

REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI

2009. okt. 20. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!