Hogy mondjam el a pasimnak hogy én még szűz vagyok?
hát gecc 20:24es nagyon komoly volt szakadtam tőle xD
am szerintem nyugodtan mond el neki petting közbe szvsz még örülni is fog neki és jobban fog "rád vigyázni" az első közbe :)
Miért nem mered elmondani?
Történt már amúgy valami komolyabb intim dolog köztetek?
Az nem jó ötlet, hogy petting közben mondd el, mert ha nem is sejti, hogy szűz lennél, akkor simán arra készülhet, hogy aktus lesz. Jobb az ilyet előre tudni.
Én is ugyanígy vagyok, mint te.
Szerintem, nem az, hogy gáz, de nem számít rá manapság, hogy szűz lennél 18 évesen. Mi már pettingeltünk és volt egy pont amikor azt mondtam, hogy most álljunk le még nem szeretném. Nem kérdezte, miért csak elfogadta. Akkor meg kellett volna neki mondanom, most már egyre nehezebb...
Hát te hülye vagy :D
Mármint...én össze pasimnak büszkén mondtam el a dolgot.És a többség mosolygott rajta,viszont voltak parasztok is...pl az egyiknek elmondtam mikor aludni készültünk,és csak ennyit nyögött ki: ööö...tényleg? és éreztem a csalódottságot az arcán,hogy ő most kur.vára nem fog hozzámérni...
de mindenképpen mondd el neki,az utóbbi eset nagyon ritka...
SZIA KEDVES KÉRDEZŐ
ÁLLJ ODA A PÁROD ELÉ ÉS KEZD EL NEKI MONDANI A KÖVETKEZŐK SZERINT:
SZERELMEM SZERETNÉM HA TUDNÁL VALAMIT
ARRÓL VAN SZÓ HOGY ÉN MÉG NEM VOLTAM SOHA FIÚVAL
EBBŐL FOGJA TUDNI HOGY MIRE GONDOLSZ ÉS HA IGAZÁN SZERET TÉGED AKKOR MEGFOGJA ÉRTENI A HELYZETET
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!