Az normális, hogy élvezném ha egy pasi tanítgatna?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok,eléggé szégyenlős meg gátlásos,de attól még élvezném ha egy pasi rávezetne a dolgokra.Valami olyasmire vágyom,hogy irányítsanak mit hogyan tegyek,erőltetés nélkül.2013. júl. 7. 21:26
1/10 Amélia:) válasza:
Óóóó mennyi privátot fogsz kapni:D
2/10 anonim válasza:
Szerintem normális. Én voltam ilyen helyzetben egy lánnyal és én is nagyon élveztem. Szerintem ha normális, türelmes pasit fogsz ki akkor mindkettőtöket izgatja majd a szituáció
3/10 anonim válasza:
Hát most válogathatsz tanítóbácsikból:D
4/10 anonim válasza:
Kreatívabb, mint az uncsizook, írjatok üzit, 17/L.
5/10 anonim válasza:
hát, én voltam szűzzel, és fedeztem fel a testét úgy, hogy olyanokat csináltam vele, amikről még ő se tudta előre, hogy élvezni fogja.
De élvezte...
De ezt csak szerelmi kapcsolatban szabad, hogy ne legyél kurvenko rin anc.
6/10 A Ferike válasza:
Kis édes :D
Ha nem kamus vagy írjál, aztán segítek.
7/10 TheHutyutyu válasza:
Én vagyok Hutyutyu sensei
Mond hát szeretnél tőlem tanulni?? :))))
8/10 anonim válasza:
Az nem derült ki, hogy milyen nemű mondjuk.
9/10 anonim válasza:
Hát sem egyértelmű hogy nő... Mert mi lenne abban a nem normális ha egy nőt férfi tanítgat? O.o
Én attól tartok férfi a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!