Ciki, ha még szűz vagyok? 19/L
Kedves kérdező!
Vitába kell hogy szálljak veled. Pont hogy egy idősebb 20 év fölötti, még tapasztalatlan férfi soha nem fogja tudni letagadni egy nő előtt, hogy ő még szűz. Ezt kiszúrja bármelyik nő 5 perc alatt a gesztusaiból, a kommunikációjából. És amint kiszúrta onnantól kezdve kb a nők 90%-a le is írja a férfit, lehetnek akármilyen pozitív külső, vagy belső tulajdonságai, ha észreveszi rajta, hogy a nőkkel szemben tapasztalatlan onnantól kezdve le van írva teljesen. Sajnos tapasztalatból beszélek. :(
Akkor vagy nagyon szar emberismerő vagyok, vagy nincsenek szűz férfi ismerőseim.
Nem kételkedem abban, amit mondasz, de én el tudom képzelni, hogy ne derüljön ki.
"Oké, de egy pasi simán letagadhatja."
Talán...Én például biztosan nem tudnám letagadni, hogy az vagyok. Vagyis igen, mert a szavak csak szavak. De rögtön kiderülne amint hozzám érne egy nő, egyrészt két másodperc alatt állnék mint a cövek, meg gyanítom elsülnék ha csak a gatyámba nyúlna :)
Az.Ciki.De nagyon.
Nyugi én is az vagyok ,én is ennyi idős, én is csaj.
Én sem tartom annak, viszont a környezetem mégis.
Már a szüleim is b*sztattak,hogy miért nem dug*am még :D
Barátnőkről, baráti társaságról ne is beszéljünk...
Erősen gondolkodom azon, hogy inkább úgy kezdem az egyetemet, hogy letagadom a p*csába és talán nem csesztetnek.
Asszem írta is valaki, hogy tagadd le, vagy hazudj, na ennyi. Amúgy is magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!