Találhatok valaha szűz lányt a mai világban 28 évesen?
Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy a lány szűz legyen. Nem tudnék olyan lánnyal lenni, akit már más férfi érintett, egyszerűen undorodnék tőle. Az a lány CSAK az enyém legyen és az is maradjon2013. júl. 2. 20:56
11/15 anonim válasza:
Önző beteg fsz vagy. És majd ha találsz is, majd olyan lesz, amilyet már írtak. Egy becsavarodott, pszichiáterhez járó idegroncs. Pont mint te. Nyehhehe
12/15 madaraszi válasza:
Már hogyne találhatnál. Az igaz, hogy nincs sok nő, aki bevállalja, de ismerek vagy tucatot. Van pár köztük, aki tényleg görcsösen prűd is, de a többségük abszolút felszabadult és vidám, jó velük együtt lenni, szimplán elveik vannak. És házasság előtt nem. Mondanom se kell, hogy keresztény/vallásos közösségekbe érdemes elmenni.
13/15 anonim válasza:
Ahogy már írták maximum a 13 évesek körül , de bizony büntetik ;)
Tudod a fajtánk kihalóban van, már most 19 évesen ritka példány vagyok nem hogy 28 :D:D:D:DDDDD
Amúgy szerintem add fel, de ha ennyire fontos azért tudd hogy a sitten sem szeretik a pedofilokat....
14/15 Sudribunkó válasza:
És téged érintett már meg más lány?
15/15 anonim válasza:
szűz lány??? több síkosító fog kelleni, az meg drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!