Megtegyem szerintetek? Fiúk-lányok
Ma este megyek egy csajjal iszogatni stb és többször is szóba került a szex, hogy lesz.pna meg, hogy ő d.gni akar (szó szerint így írja-mondja nekem :D).
Van a közelben egy park azt mondta ott csinálhatnánk. De ő nem tudja, hogy még szűz vagyok :)
Belemenjek? Igazából az "igazival" aki szeret és én is viszont szeretném elsőnek, de így 20 évesen már, ha összejönnék egy lánnyal lehet azért hagyna, mert nem tudom jól megd.gni. Én hajlok affelé, hogy megnyomom... Úgyis akarok már meg most hagyjam ki az alkalmat? Na de ti mit mondotok?
Kellettem már lánynak, csak az 16-17 éves koromban volt és egy "keveset" várni kellett volna rá (9-10 hó, 1év). Illetőleg isten háta mögött lakok, nincs korombeli 1 sem, már dolgozok emiatt sincs mostanság idő lányokkal komolyabban ismerkedni.
A te stílusodban: Any@dnak ugass ne nekem te kókadt f asz.
Kicsit megkésve.... Hát a csaj egy nagy csalódás ami azt illeti... FB-on ír mindent, hogy így meg úgy élőben meg mikor már elkezdtem volna fogdosni leállított hogy jajj most nem akarja stb... Lehet kevés volt a pia :D
DE (!) nem is sajnálom, hogy nem jött össze, mert egy másik tisztességes-sokkal szebb lánnyal összefutottam és visszatértem önmagamhoz... Hogy így egy ribivel semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!