A baratnom normalis? :ooo
Olyan szinten csalodtam benne....
Elment egy nyari taborba es lefekudt az egyik felugyelovel.
Eddig szuz volt,mindig a nagyore vart mostmeg oda adja magat annak a...
Mikor haza jon talalkozni akar de en nem vagyok benne biztos,hogy akarok...
Ti mit tennetek?
A hapsit nem rughatjak ki?
16 evesek vagyunk
Van egy 2 eves kapcsolatom...miertnkene feltekenynek lennem!?
A masik meg meg nem tudom mi tortent ha bantottak tuti, hogy melle allok ha o is akarta akkor bem tudom mi lesz.
Azt hittem, hogy srác vagy (bocsi)
Hát... Ez esetben sürgősen beszélned kéne vele, és ki faggatni, hogy pontosan mi történt
Te nem vagy az anyja, ráadásul ebben korban képtelen vagy eldönteni, hogy mi a helyes, ez nem kritika, minden ember ilyen volt.
Neked támogatnod, vígasztalnod kell, majd a szülei lehet, hogy megbüntetik, de így is össze lehet omolva, állj mellé, légy a társa.
Ha furcsán viselkedett az eset után valószínűleg baj van.Elvileg a legjobb barátnőd évek óta,mintha tesók lennétek.Mégis megfordult a fejedben hogy csak úgy magára hagyod?Vagy egy buta döntés miatt?
Fura barátság...
Én sok mindent megbocsátottam már a legjobb barátnőmnek és áldoztam is már érte.Egy barát nem hagyhatja cserben azt akit a másik felének tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!