14-15-16 éves lányok, hogy lehet hogy nektek már most a szex körül jár az agyatok állandóan?
Szerintem meg mindig is hajtotta az embereket a kíváncsiság.
Csak most jobban szem előtt van, és kevésbé van elnyomva ez az egész.
ugye ugye. vagy amikor megkérdezik hogy : " lehetek-e terhes ha: -megújjaztak a medencében
-hajamba kenték a spermát
beleélveztek a mittoménmibe FŰLÉBE bammeg tuti volt már olyan is XDD
ilyenkor én érzem magam kellemetlenül hogy Ő hogy tud ilyen kevés agysejttel eggyáltalán életben maradni
27 vagyok és még most is megbasznék mindent ami mozog. :)
:D
15 vagyok, de nem jár álladóan a szexen az agyam. Persze, mint minden tinédzsernek, nekem is vannak gondolataim, de nem egyfolytában.
Egyébként a velem egykorúak szerint én vagyok a gáz, hogy még nem dugattam meg magam. Mondjuk szerintem teljesen normális, hogy addig várok, amíg nem találok megfelelő párt.
15/L
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal,de még nem történt semmi "olyan" dolog közöttünk :))
17 éves vagyok!
Mert van párom 1,5 éve.Szeret, én is szeretem.15 évesen történt meg és nem bántam meg.Persze nem a szex a legfontosabb köztünk és nem csak azon jár az eszem, de imádom!
16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!