Nektek milyen volt az első szex? Hogyan éltétek meg?
Figyelt kérdés
Aki szeretné, részletesen is elmesélheti, kíváncsi vagyok rá! :)2013. jún. 17. 18:44
1/12 anonim válasza:
Nagyon beteges...Kisfiúként rontott meg egy nagyobb,tini lány.Kb annyira kisfiúként,hogy max 7 éves voltam,ő meg kb 14-5.Szóval nem volt épp nagyon jó élmény.Első akaratommal történő 18 évesen lett,az nem volt rosz.
2/12 anonim válasza:
Nekem az elején fájt, de miután hozzászoktam az érzéshez,nagyon jó volt :) 17/L
3/12 anonim válasza:
Kicsit részegen, nem volt az igazi.
4/12 anonim válasza:
Nekem az elején fájt, de miután hozzászoktam az érzéshez,nagyon jó volt :) 17/L
6/12 anonim válasza:
Én úgy voltam vele hogy ez az az atom brutál durva dolog. A csaj akivel csináltam egy éjszakás volt full passzív volt én sem voltam tapasztaét és nem éreztem semmit.Jó volt mert azért ez meztelen csaj rajtad fekszik az úgy nem sz4r de többet vártam.Azóta természetesen változott a helyzet :D
7/12 anonim válasza:
Erdőszélen, meghitt félhomályban. Azóta is fáj a térdem :D
8/12 bilingual válasza:
Jó volt!
Nem fájt, nem véreztem, nagyon élveztem, de nem voltam belé szerelmes. A jelenlegi párommal volt az első az igazi. :)
9/12 anonim válasza:
Kb. két hónap után, így már kb. mindent vágtunk a másikról, csak a behatolás maradt ki. Kicsit féltem, aztán tényleg fájt (először nagyon, feljajdultam, és ha a barátom nem fogja a vállam, elmenekülök), ami viszont hamar elmúlt, és utána már jó volt.
A végén pedig feküdtünk egymás mellett, a párom simogatott, puszilgatott, és beszélgettünk, szóval nagyon jó.
10/12 anonim válasza:
16 éves voltam mikor elvesztettem,ráadásul +35C fokban,baromira kiizzadtam,összességében jó volt, végeztünk akkor befeküdtünk egymás mellé és beszélgettünk,simogattuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!