Egyéjszakás, szexkapcsolat vs. Barátnő?
Zavar a szüzességem, de nem a társadalmi nyomás miatt, nem is a haverok miatt. Azért, mert nem volt a farka punciban és nem éreztem még nőt.
Ez a három út van?
1.Várni a szerencsét, de nem tenni érte, hogy legyen valaha is nőm. persze sikerélmény se lesz ami magában foglalja a kockulást, semmittevést, rosszkedvet, depressziót. szürke életet, szüzességet
2.Eljárni diszkókba, koncertekre, éjszakai életet élni. Bár tudatosan és nem ittasan, tehát tudatosan manipulálva, stratégiával felszedni nőket, élvezni az életet.
3. Barátnőt szerezni, bár nem tudom, hogyan,hol:S
A lényeg a kérdésemnek, (remélem világos lesz), hogy nagyon szeretnék barátnőt. Ha csak simán nőt szeretnék a 2. utat választanám gondolkodás nélkül. Viszont ha egy barátnőt szeretnék, lehet, hogy sose fog összejönni a tapasztalatlanságom(minden téren!), hozzáállásom, görcsös ragaszkodás miatt.
Mit tegyek, élvezzem ki a szexet amíg tehetem, tegyem félre az érzelmeket, majd aztán keressek barátnőt?
21/f
Nézd szerelem nélkül a szex nem sokat ér.
Én 18 évesen még szűz voltam, próbáltam egy lányt meghódítani de nem jött össze. Akkor bekerültem egy új társaságba és megismertem egy party kurv@t. Nos én nekem nehezen ment a csajozás a kövérségem miatt, de a lány akivel voltam nem számított neki a külsőm így elkezdtem rá nyomulni, igaz hogy csak egy éjszakás kaland lett belőle, de nem voltam belé szerelmes igazából, nem volt egyforma az ízlésünk szinte semmiben, ő sem volt belém szerelmes, de fellángolás azért megvolt. 2 szer volt meg utána elváltak útjaink, megbántam, a dolgot, mert ez szinte semmilyen volt. Nem sokkal később 1 év után megismertem egy lányt akibe szerelmes lettem és ő is belém, vele megvolt és teljesen más volt a szex, sokkal jobb érzés volt, sokkal jobb, ezt nem lehet elmondani sajnos. De én várnék mire meglesz az igazi. a szex kapcsolat nem a legjobb főleg szüzesség elvesztésére. Van pár ismerősöm akik így vesztették el és 10-ből 9 megbánta ezt. Te tudod hogy hogyan csinálodd, de még nem vagy elkésve semmivel sem. 1 év korkülönbség van köztünk vagy annyi sem, én is már 21 évhez közelítek, és még is megtaláltam a párom, lassan 2 éve. te sem vagy elkésve. Van egy haverom 22 éves és sosem volt barátnője és még nővel sem volt. Őt nem érdekli mert így is boldog ember, és ő mondta hogy még bőven ráér csajozni.
Én azt mondom hogy úgy döntsél ahogy helyesnek tartod. Ha csak muff kell akkor szerezzél magadnak de lehet megfogod bánni mert szerelemmel ez sokkal kellemesebb és jobb érzés, és szenvedélyesebb. Hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!